Τιάγκο Ντάντας: Όταν ο Χάνσι Φλικ τον «βάφτισε» νέο Μεμέτ Σολ

Από paok24.com:Ο δανεισμός του Τιάγκο Ντάντας στη Μπάγερν, τη σεζόν 2020-21, είχε αποτελέσει σημείο συζήτησης καθώς οι Βαυαροί δεν συνηθίζουν τέτοιες κινήσεις.
Πηγή: paok24.com
Τιάγκο Ντάντας: Όταν ο Χάνσι Φλικ τον «βάφτισε» νέο Μεμέτ Σολ

Ο τότε τεχνικός της Μπάγερν, και νυν ομοσπονδιακός της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, ήταν εκείνος που ζήτησε την απόκτησή του, θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα τοπ επιπέδου όπως ήταν τότε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Ντάντας, ο Φλικ τον παρομοίασε με τον Μεμέτ Σολ αναφορικά με το στυλ παιχνιδιού του. Προς το τέλος της σεζόν, με τον Ντάντας να έχει αγωνιστεί ελάχιστα στην πρώτη ομάδα, ο Φλικ δεν άλλαξε άποψη και εισηγήθηκε την παραμονή του. Η άποψή του όμως δεν «πέρασε», με τα Γερμανικά ρεπορτάζ της εποχής να αναφέρουν πως πολλά από τα μέλη της επιτροπής που υπάρχει στη Μπάγερν, η οποία και συζητά τα θέματα των μεταγραφών, δεν ενέκρινε την απόφασή του. Οι περισσότερες ενστάσεις είχαν να κάνουν με τη σωματοδομή του Ντάντας και το γεγονός πως δεν τον βοηθάει για να αγωνιστεί ως εσωτερικός μέσος, ειδικά στο επίπεδο που βρίσκεται η Μπάγερν.

Ο Χάνσι Φλικ αποχώρησε από τον πάγκο της Μπάγερν με το τέλος της σεζόν, και ο Ντάντας επέστρεψε στη Μπενφίκα, η οποία και τον παραχώρησε στην Τοντέλα.

Διαβάστε ακόμη...