To deal ΠΑΟΚ - Γκόριτσα για Κοτάρσκι!

Από sdna.gr: Περίπου δύο εκατ. ευρώ συν bonus έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Γκόριτσα προκειμένου να αποκτήσει τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος βάσει του συμβολαίου που του προσφέρθηκε, ήρθε για να... μείνει!
Πηγή: sdna.gr
To deal ΠΑΟΚ - Γκόριτσα για Κοτάρσκι!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, με την παρουσία του στην πόλη να δρομολογεί τις εξελίξεις. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 22χρονος Κροάτης αποκτήθηκε προκειμένου να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της νέας σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να επενδύουν στο πρόσωπό του, προσφέροντας στον Κοτάρσκι συμβόλαιο 5ετίας. Για την ακρίβεια, 4+1 θα αναγράφει το συμβόλαιο του...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει δε και το ποσό που δαπάνησε ο ΠΑΟΚ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Γκόριτσα, η οποία με τη σειρά της είχε κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του, μετά το τέλος του δανεισμού του, αποκτώντας τα δικαιώματά του από τον Άγιαξ.

Όπως σημειώνει ο Di Marzio, περίπου δύο εκατ. ευρώ συν μπόνους έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Γκόριτσα, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα χέρια τους. Ποσό που δεν απέχει σε μεγάλο βαθμό από την πραγματικότητα, με τον Τύπο της Κροατίας να κάνει λόγο για ποσό ρεκόρ στην ιστορία της Γκόριτσα, συνθέτοντας τη μεγαλύτερη πώληση του συλλόγου!

Διαβάστε ακόμη...