Ο Ζοσέ Μπότο ξέρει να παίζει… μπάλα στις μεταγραφές!

Από skgsports.gr:Κοίτα να δεις, που θα δικαιωθεί ο Ζοσέ Μπότο...
Πηγή: skgsports.gr
Ο Ζοσέ Μπότο ξέρει να παίζει… μπάλα στις μεταγραφές!

«Πρώτο βιολί στις μεταγραφές», δεν είπε ότι είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου;

Ε, αυτό αποδεδειγμένα κάνει ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής! Θα τρέχουν και δε θα φτάνουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ το επόμενο 48ωρο με τόσες αφίξεις και τόσες ανακοινώσεις.

Είκοσι μέρες πριν είχε πει στην τηλεοπτική συνέντευξη στο ΟΠΕΝ: «Έχουμε ήδη υπογράψει τους Νέσμπεργκ, Κουαλιάτα και Σοάρες. Θέλουμε επιπλέον 7-8 παίκτες στις θέσεις του αριστερού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, ακραίους επιθετικούς, ένα δεκάρι, τερματοφύλακα, ξέχασα να τον αναφέρω κι είναι πολύ σημαντικός. Στη συνέχεια αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, ακόμα ένα δεκάρι ή έναν μέσο, θα κινηθούμε για την απόκτησή τους. O βασικός μας στόχος είναι να έχουμε τουλάχιστον το 90-95% του ρόστερ μας έτοιμο όταν θα ξεκινήσουμε προετοιμασία».

Να, λοιπόν, που αποδείχθηκε αληθινός ο Μπότο. Με κάποιες υποθέσεις (πχ. άφιξη Νέσμπεργκ πριν τις 21 του μήνα, επαφές για Ρέντε) να στραβώνουν, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πρώτος ο Πορτογάλος ήξερε ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Γι' αυτό και διατηρούσε την ηρεμία και έβγαζε μια σιγουριά πως η ομάδα θα φύγει με σχεδόν γεμάτο ρόστερ για την Ολλανδία.

Στην αναχώρηση, το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, θα έχουν υπάρχουν στο ρόστερ, τερματοφύλακας, μπακ, στόπερ, χαφ, δεκάρι, ένα θεματάκι έχει με τους εξτρέμ, αλλά θα το λύσει (Νάραϊ) κι αυτό.

Μετά από χρόνια ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει σε καλούς ρυθμούς και μέχρι να πατήσει η ομάδα στην Ολλανδία θα έχουν γίνει:

Πέντε μεταγραφές (Κουαλιάτα, Ρ. Σοάρες, Κοτάρσκι, Κάργας, Ντάντας).

Τέσσερις ανανεώσεις (Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ), είναι σε αναμονή ο κλεισμένος, αλλά με συμβόλαιο ως τις 31/7, Νέσμπεργκ και έπεται ο Νάραϊ.

Έντεκα διαφορετικές υποθέσεις που καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της ομάδας και υπόσχονται ότι θα δούμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...