Παπούτσι απ΄ τον τόπο σου!

Από paok24.com:Με αφορμή τη μεταγραφή του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, το PAOK24 σας υπενθυμίζει τις οχτώ περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έπαιζαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Δικέφαλος έβγαλε χρήματα από τα ταμεία του για την απόκτησή τους, στην εποχή Ιβάν Σαββίδη και σε επίπεδο "πρώτης" ομάδας.
Πηγή: paok24.com
Παπούτσι απ΄ τον τόπο σου!

Την αρχή, έκανε ο Γιάννης Σκόνδρας το καλοκαίρι του 2013, με τον ΠΑΟΚ να δίνει στον Ατρόμητο το ποσό των 300 ευρώ για να τον φέρει στην Τούμπα.

Δύο χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015, οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν στον ΠΑΣ Γιάννινα το ποσό των 480 ευρώ για να αποκτήσουν τον Χάρη Χαρίση και άλλες 380 χιλιάδες ευρώ για τον Νίκο Κοροβέση, ενώ τον Αύγουστο επέστρεψε στην Τούμπα ο Στέλιος Μαλεζάς, με την καταβολή 100 ευρώ στον Παναιτωλικό!

Τον Ιανουάριο του 2016 δε, ο ΠΑΟΚ απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Μάρκο Βελλίδη έναντι 750 ευρώ αλλά και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα έναντι 550 ευρώ από τον Πανιώνιο, για να φτάσουμε στον Ιανουάριο του 2017 όποτε και οι "ασπρόμαυροι" απέκτησαν τον Λάζαρο Λάμπρου, δίνοντας 300 χιλιάδες ευρώ στον Ηρακλή.

Σε ότι αφορά τον τελευταίο Έλληνα ποδοσφαιριστή που ο ΠΑΟΚ απέκτησε με μεταγραφή από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι φυσικά ο Δημήτρης Λημνιός, με τον Δικέφαλο να βγάζει από τα ταμεία του 1,2 εκ. ευρώ για να τον αγοράσει από τον Ατρόμητο!

Διαβάστε ακόμη...