Το τετραπλό “χτύπημα” και οι… εκκρεμότητες!

Από paok24.com:Άλλος... αέρας πνέει από χθες το βράδυ πάνω από την Τούμπα!
Πηγή: paok24.com
Το τετραπλό “χτύπημα” και οι… εκκρεμότητες!

Για να συμβεί αυτό, έπρεπε ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Στέφαν Σβαμπ και να επιβεβαιωθεί από τη μία πως σήμερα το απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας και το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και από την άλλη πως μέχρι την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι σαφέστατα πιο... άνετος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία σε συνδυασμό με την επιστροφή των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάσμιν Κούρτιτς, Λευτέρη Λύρατζη, Ενέα Μιχάι και Χρήστου Ταλιχμανίδη, με τον Ζοσέ Μπότο να εκπληρώνει από την πλευρά του την υπόσχεση που έδωσε στον Ρουμάνο προπονητή πως στο Άπελντοορν θα έχει στη διάθεσή του 85-90% του φετινού ρόστερ!

Πλέον, απομένουν... μετρημένες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το "παζλ" του φετινού ΠΑΟΚ! Η απόκτηση ενός στόπερ υψηλού επιπέδου καθώς η απόκτηση του Ιβάν Νάσμπεργκ είναι δεδομένη, η απόκτηση ενός επίσης τοπ αριστερού εξτρέμ και να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Καλεντ Νάρεϊ!

Βέβαια, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Αντόνιο Τσόλακ, ο Δικέφαλος θα κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι φορ διαφορετικών χαρακτηριστικών από τον Κροάτη!

Διαβάστε ακόμη...