Παιχνίδια τακτικής για Νάρεϊ, σε επαφή ΠΑΟΚ και Φορτούνα!

Απο sdna.gr: Το δημοσίευμα της Bild για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Φορτούνα με φόντο τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ και τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης όπως έχουν μέχρι σήμερα...
Πηγή: sdna.gr
Παιχνίδια τακτικής για Νάρεϊ, σε επαφή ΠΑΟΚ και Φορτούνα!

Συνέχεια στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κάλεν Νάρεϊ δίνει η Bild, επισημαίνοντας πως «οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει μία πρόταση που οδηγεί την Φορτούνα στην υπόθεση ότι δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε ένα εκατ. ευρώ για τον Νάρεϊ που θεωρείται... αστείο για τον Νάρεϊ καθώς η Φορτούνα θέλει δύο εκατ. ευρώ και δεν παρεκκλίνει από αυτό το ποσό».

Μάλιστα, φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς, αναφέροντας πως: «Δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε. Ήταν ο καλύτερος μας σκόρερ την περασμένη σεζόν. Αν τον δώσεις, είναι μια απώλεια που πρέπει να αποζημιωθείς. Επομένως, μια αποζημίωση θα πρέπει να μας δώσει την ευκαιρία να αντιδράσουμε.

Mέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν θέλει να πληρώσει αρκετά χρήματα για τον Νάρει, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει στη Bundesliga. Σε περίπτωση που τα πράγματα παραμείνουν έτσι, θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για την Φορτούνα»

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το ένα εκατ. ευρώ ήταν το αρχικό ποσό που έθεσε ο ΠΑΟΚ ως μία βάση συζητήσεων για τις διαπραγματεύσεις. Από την πρώτη στιγμή, φάνηκε πως οι Γερμανοί κινούνται από 1.8 και πάνω, με τις συζητήσεις αυτή τη στιγμή με εκατέρωθεν υποχωρήσεις να διεξάγονται κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, επισημαίνεται και στη BIld αυτό, πως η Φορτούνα προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα χωρίς τον 27χρονο εξτρέμ, γνωρίζοντας πως δεν αποκλείεται να επέλθει η συμφωνία και θα πρέπει να κινηθεί για την αντικατάστασή του. Σε κάθε περίπτωση, τέτοια δημοσιεύματα δεν απασχολούν τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση και προσεχώς αναμένουν εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...