H Bild προκαλεί τον ΠΑΟΚ!

Aπό paok24.com: Ρεπορτάζ με τίτλο "η μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ κινδυνεύει να σκάσει", φιλοξενεί σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας "Bild"!
Πηγή: paok24.com
H Bild προκαλεί τον ΠΑΟΚ!

Σε αυτό, τονίζεται αρχικά πως τα πράγματα με τον 27χρονο Γερμανό εξτρέμ είναι πολύπλοκα, κάνοντας λόγο για... πρόταση – ανέκδοτο του ΠΑΟΚ προς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ!

"Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φλερτάρει τον πρώτο σκόρερ της Φορτούνα την περσινή σεζόν, αλλά όπως φαίνεται η κορυφαία ελληνική ομάδα δεν είναι τόσο ζεστή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του συλλόγου του Ντίσελντορφ.

Η Bild γνωρίζει τα εξής: "O ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πρόταση που οδηγεί τη Φορτούνα να υποθέσει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Ναρεϊ, ποσό που είναι ένα αστείο. Η Φορτούνα θέλει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει λόγο να παρεκκλίνει από αυτό" αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild, παραθέτοντας εν συνεχεία δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς!

"Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε τον Νάρεϊ. Ήταν ο πρώτος σκόρερ μας την περσινή περίοδο. Αν τον παραχωρήσουμε, θα είναι σημαντική απώλεια για εμάς και πρέπει να αποζημιωθούμε" τόνισε ο Άλοφς, με το ρεπορτάζ της Bild – το οποίο λες και είναι γραμμένο από τον ίδιο τον Κλάους Άλοφς ή κάποιον παράγοντα της Φορτούνα – να καταλήγει:

"Ασφαλώς και υπάρχει μία λίστα υποψήφιων αντικαταστατών του Νάρεϊ, αλλά μέχρι στιγμής έχουν γίνει μόνο αόριστες συζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο ελεύθερος Κίναν Μπένετς (23 χρονών, Γκλάνταμπαχ) και ο Άαρον Οπόκου (23 ετών, 600 χιλιάδες ευρώ η χρηματιστηριακή αξία του) τoυ Αμβούργου, είναι δύο υποψήφιοι.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία ομάδα δεν θέλει να πληρώσει αρκετά χρήματα για τον Νάρει, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023, ο οποίος θα ήθελε να συνεχίσει στη Μπουντεσλίγκα. Σε περίπτωση που τα πράγματα παραμείνουν έτσι, θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για την Φορτούνα".

Αυτό που αξίζει φυσικά να σημειωθεί, είναι πως το ρεπορτάζ της Bild μάλλον είναι λίγο... πίσω, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και ημέρες βελτιώσει την αρχική του πρόταση προς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που ήταν όντως 1 εκ. ευρώ, την ίδια στιγμή που ο γερμανικός σύλλογος δεν φαίνεται να είναι τόσο αδιάλλακτος σε ότι αφορά το ποσό με το οποίο θα παραχωρήσει τον 27χρονο Γερμανό!

Διαβάστε ακόμη...