POPULOUS για ΠΑΟΚ: «Έχει ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλει να κάνει»

Aπό paokday.gr: Στην επίσημη ιστοσελίδα της η POPULOUS αναφέρεται στην συμφωνία της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.
Πηγή: paokday.gr
POPULOUS για ΠΑΟΚ: «Έχει ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλει να κάνει»

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η POPULOUS:

Ο Populous διορίστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, για να ξεκινήσει τις εργασίες για το σχεδιασμό ενός νέου γηπέδου για τον σύλλογο, μετά την έγκριση της κυβέρνησης για το έργο.

Το έργο θα αναπτύξει σχέδια για ένα προτεινόμενο νέο, υπερσύγχρονο στάδιο και δημόσιο χώρο που θα κατασκευαστεί στη θέση του υφιστάμενου σπιτιού του συλλόγου, του Σταδίου ΠΑΟΚ, το οποίο χρονολογείται από το 1959.

Η πρώτη φάση των εργασιών θα διερευνήσει επιλογές για ένα ευέλικτο στάδιο και περίβολο που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να φιλοξενεί μια σειρά επαγγελματικών και εστιασμένων στην κοινότητα αθλητικών εκδηλώσεων, με στόχο τη δημιουργία μιας διευκόλυνσης παγκόσμιας κλάσης που θα ενισχύσει τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό του η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο σχεδιασμός του Populous θα επιδιώξει να ενσωματώσει την προτεινόμενη ανάπτυξη του σταδίου με συνδέσεις και υποδομές με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως μέρος ενός μεγάλου νέου masterplan που θα είναι καταλύτης για την ανάπλαση.

Η συμμετοχικότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού: το προτεινόμενο στάδιο θα πληροί τα διεθνή πρότυπα προσβασιμότητας, οι προγραμματισμένες νέες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν μια ζώνη φιλική προς την οικογένεια και οι τεχνολογίες AV και επικοινωνιών αιχμής θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός 21ου αιώνα εμπειρία οπαδών για να βοηθήσει στην προσέλκυση και τη συμμετοχή μιας νέας γενιάς οπαδών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, Διευθύνων Σύμβουλος / Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Είναι μια ιστορική μέρα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μια μέρα που περιμέναμε πολύ καιρό. Σήμερα είναι το πρώτο βήμα για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε χωρίς την ηγεσία του Ιβάν Σαββίδη. Το όραμά του και η επιμονή του μας έφεραν εδώ. Το νέο γήπεδο είναι κάτι που έχει υποσχεθεί από την πρώτη μέρα και τώρα αυτό το όραμα υλοποιείται. Είναι μια τεράστια μέρα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τους οπαδούς του συλλόγου και την πόλη της Θεσσαλονίκης».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...