Διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας

Απο thessports.gr: Ο Τιάγκο Ντάντας δεν είναι ένα άγνωστο όνομα στον... πλανήτη ΠΑΟΚ, αφού ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος είχε απασχολήσει ξανά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Ζοσέ Μπότο, μόνο που αυτή την φορά φαίνεται ότι οι συνθήκες είναι καλύτερες για να τελειώσει η μεταγραφή.
Πηγή: thessports.gr
Διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας

Ο Ντάντας είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου και ποντάρει πολύ στις δυνατότητες του για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά τις μεσαίας γραμμής των «ασπρόμαυρων». Ο νεαρός Πορτογάλος χαφ φέτος έκανε μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα της Τοντέλα, που έφτασε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας και επιστρέφει στην Μπενφίκα, εκεί όπου ανήκει και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Τιάγκο Ντάντας δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες όχι μόνο στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα στην Ευρώπη. Ο Ντάντας είναι ο αρχηγός της εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας, παρά το γεγονός ότι έχει συμπαίκτες, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες ομάδες όπως ο Φάμπιο Σίλβα της Γουλβς, ο Νούνο Ταβάρες της Άρσεναλ και ο Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα.

Είναι βασικό στέλεχος των Ελπίδων της Πορτογαλίας που θα βρεθεί στο ευρωπαϊκό που θα γίνει σε Ρουμανία και Γεωργία το επόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ένα ακόμα wonderkid που βγαίνει από τις ακαδημίες των πορτογαλικών ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί τα πορτογαλικά ΜΜΕ την Τρίτη (21/06) να έδιναν σχεδόν τελειωμένη την έλευση του στον ΠΑΟΚ, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και από τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Ο Ζοσέ Μπότο πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Τιάγκο Ντάντας και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον φέρει στην Τούμπα. Το ενδεχόμενο να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» είναι εφικτό και μένει να δούμε τις επόμενες ώρες την εξέλιξη που θα έχει η διαπράγματευση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον 21χρονο Πορτογάλο μέσο.

Πάντως σε χθεσινή (21/06) της αναφορά η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας Record, έκανε λόγο για... αμοιβαίο ενδιαφέρον των δυο πλευρών για συνεργασία, με τον Ντάντας να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ αφήνοντας στην άκρη τις αρκετές προτάσεις που έχει από ευρωπαϊκές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...