Αουγκούστο – Τσόλακ: Μύθοι και πραγματικότητα…

Aπό sakgsports.gr:Ένας χαμός γίνεται στο διαδίκτυο και όχι μόνο, με επίκεντρο τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι «πουλάει» ο «Δικέφαλος», στην προκειμένη περίπτωση το ζητούμενο δεν είναι να «πουλάει» μόνο «ειδήσεις», αλλά να πουλάει και κανέναν παίκτη στην πραγματικότητα...
Πηγή: skgsports.gr
Αουγκούστο – Τσόλακ: Μύθοι και πραγματικότητα…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, εδώ και λίγες μέρες, στην επικαιρότητα του Δικεφάλου προβάλλονται μερικές πληροφορίες ως ειδήσεις και ως γεγονότα τα οποία δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση. Ας πούμε η πρόταση, που φέρεται να έφερε ο Ντάγκλας Αουγκούστο επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές διακοπές, από τη Σαουδική Αραβία.

Τέτοια πρόταση δεν υπάρχει κατατεθειμένη στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Ο Βραζιλιάνος χαφ πρέπει πρώτα να φέρει πρόταση και ακολούθως να μπει στη διαδικασία συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο πώλησής του.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του Αουγκούστο. Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και το τελευταίο διάστημα εμφανίζει τάσεις φυγής, ωστόσο προς τον παρόν δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση. Αν φέρει, όποτε τη φέρει, στην Τούμπα είναι διατεθειμένοι να το συζητήσουν. Με τους δικούς τους κανόνες. Πχ. για τον Αουγκούστο δόθηκαν πριν από τρία χρόνια 3.000.000 ευρώ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι κορόιδο, ούτε τον έπιασε ο πόνος να ξεπουλήσει τον Βραζιλιάνο.

Ευθύς εξαρχής ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιων ποδοσφαιριστών, το 'χει πει και στους εκπροσώπους τους, εξάλλου είναι κάτι που αποτελεί στόχευση του Ζοσέ Μπότο και της ιδιοκτησίας, βάσει του στρατηγικού πλάνου που υπάρχει για τα επόμενα χρόνια.
Στο ρόστερ του «Δικεφάλου» υπάρχει μια κατηγορία παικτών, που υπό προϋποθέσεις θα παραχωρούσε, όπως πχ. ο Αντόνιο Τσόλακ, ο Λούκας Τέιλορ, ο Τόμας Μουργκ, ο Ενέα Μιχάι, ο Λέο Ζαμπά.

Η Ρέιντζερς και ο Τσόλακ

H Ρέιντζερς γνωρίζει καλά τι εστί Αντόνιο Τσόλακ. Ένα χρόνο μετά το διπλό χτύπημα του Κροάτη επιθετικού μέσα στο «Ibrox» με τη φανέλα της Μάλμε και τον αποκλεισμό της ομάδας των προτεσταντών από το Champions League, η πρόταση τους για την απόκτηση του δεν προκάλεσε απορίες και έκπληξη στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Γλασκόβης έκανε την πρώτη κίνηση εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για τον 28χρονο Κροάτη φορ, ωστόσο η (ανεπίσημη) κρούση ωστόσο τα χρήματα που προσφέρονται απέχουν κατά πολύ από τα στάνταρ που έχουν θέσει οι «ασπρόμαυροι» για την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ.

Όπως αναφέραμε, με αφορμή την περίπτωση του Ντάγκλας Αουγκούστο, στη Μικράς Ασίας έχουν θέσει κάποια στάνταρ και συζητάνε για συγκεκριμένα ποσά, που και για τον Κροάτη επιθετικό προκύπτουν από το κόστος της δαπάνης για την απόκτησή του από τη Ριέκα. Και εδώ μιλάμε ότι δόθηκαν «ζεστά ζεστά» 3.000.000 ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2000.

Όλα είναι θέμα διαπραγμάτευσης και δεν αποκλείεται η Ρέιντζερς να επιστρέψει με νέα πρόταση στο τραπέζι, ωστόσο προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει στη λογική του ξεπουλήματος.

Διαβάστε ακόμη...