Ο ΠΑΟΚ πάει μόνο στους ομίλους του BCL

Από paok24.com: Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΕΟΚ, ανακοινώθηκε από πλευράς ομοσπονδίας, ότι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι, είναι οι τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Basketball Champions League της επόμενης σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ πάει μόνο στους ομίλους του BCL

Μετά από ερώτηση για το αν δόθηκε παράταση για την υποβολή των αιτημάτων συμμετοχής ως την προσεχή Πέμπτη, ειπώθηκε από πλευράς ότι οι τρεις συγκεκριμένες ομάδες, θα είναι στο BCL την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν κρύφτηκε ποτέ η επιθυμία για συμμετοχή και στο επόμενο BCL, κάτι που εκφράστηκε και από το Θανάση Χατζόπουλο, αλλά φάνηκε και από το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέθεσε τη δική του αίτηση συμμετοχής εντός των απαιτούμενων ημερομηνιών.

Για τον ΠΑΟΚ, δε βρίσκεται στο τραπέζι το ενδεχόμενο συμμετοχής στα προκριματικά της διοργάνωσης και εφόσον συμμετέχει στο επόμενο Basketball Champions League, αυτό θα είναι μόνο για απευθείας παρουσία στους ομίλους.

Δεδομένου ότι η Euroleague, έκανε γνωστές τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της (και στο Eurocup) τις προηγούμενες ημέρες, είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα (ίσως την Πέμπτη), η FIBA, να γνωστοποιήσει τις ομάδες που θα παίξουν στο επόμενο BCL και το πιο πιθανό για τον ΠΑΟΚ, είναι να μπει απευθείας στους ομίλους.

Εφόσον συμβεί αυτό, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, αναμένεται να ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη...