Γκαγκάτσης-Κυριάκος για πρωταθλητισμό και Νέα Τούμπα

Από paok24.com: Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος απάντησαν και στο ερώτημα, για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, ενώ θα ξεκινήσει να φτιάχνει το νέο της γήπεδο.
Πηγή: paok24.com
Γκαγκάτσης-Κυριάκος για πρωταθλητισμό και Νέα Τούμπα

Αρχικά, ο κ. Γκαγκάτσης, απάντησε: «Φυσικά θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα. Είναι αυτονόητο. Είναι εύλογος ο προβληματισμός και αυτά που ακούγονται αλλά κατά τη διάρκεια κατασκευής του γηπέδου, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να κάνει τον πρωταθλητισμό που κάνει την τελευταία δεκαετία. Άλλες φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία, αλλά θα συνεχίσει».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Κυριάκος σημείωσε: «Επειδή πολλές φορές, ενδεχομένως και σε άλλες ομάδες, έχει περιπλεχθεί λίγο το μπάτζετ της ομάδας, με το μπάτζετ της κατασκευής γηπέδου, είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Η ομάδα, προφανώς, έχει το δικό της κόστος λειτουργίας, το οποίο δεν έχει λόγο να αυξομειώνεται. Γι'αυτό μιλάμε πολλές φορές, για την αυτάρκεια και τη βιωσιμότητα. Γι'αυτό, δημιουργούνται οι υποδομές, έτσι ώστε μία ομάδα, να έχει περισσότερες πηγές και αυτοχρηματοδότησης. Δεν επηρεάζει το ένα, το άλλο. Αν είναι ο ίδιος χρηματοδότης, επηρεάζει τον ίδιο προσωπικά».

Διαβάστε ακόμη...