Αυτά είναι τα… ποδοσφαιρικά και όχι μόνο έργα των Populous και Salfo (pics)

Από thessports.gr: Η εταιρεία SALFO & Συνεργάτες Α.Ε. – Σύμβουλοι Διαχείρισης & Τεχνικών Έργων, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1994 από μηχανικούς αλλά και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα παροχής υπηρεσιών συμβούλου τεχνικών έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Πηγή: thessports.gr
Αυτά είναι τα… ποδοσφαιρικά και όχι μόνο έργα των Populous και Salfo (pics)

Η ίδρυσή της πραγματοποιήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό της Ελληνικής αγοράς στον Τομέα Διαχείρισης Έργων και Διαχείρισης Κατασκευής (Project και Construction Management), εν όψει των μεγάλων έργων υποδομής της δεκαετίας του 2000.

H εταιρία δραστηριοποιήθηκε στα πιο εμβληματικά έργα υποδομής στην Ελλάδα όπως η Εγνατία Οδός, η Ολυμπία Οδός, η Εθνική Οδός Ε65, η Ιόνια Οδός κ.λπ. Η διεθνής παρουσία της ξεκίνησε το 2006, μέσω της ίδρυσης του πρώτου υποκαταστήματός της στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στη συνέχεια επεκτάθηκε, με την ίδρυση υποκαταστημάτων στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή (Qatar, Ομάν, Dubai καθώς και της θυγατρικής εταιρείας SALFO Saudi στη Σαουδική Αραβία. Αυτά τα 14 χρόνια, η εταιρεία έχει διαχειριστεί πολύ σημαντικά έργα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής όπως το Vendome mall, το Education City Stadium στη Ντόχα του Καταρ, Al Reem Island Development, The Corniche Mixed Use Development (Nation Towers), Ghantoot Bridges, South Shamka Infrastructure Project, Eco Point Saadiyat Development, Khalifa Port Industrial Zone Infrastructure project στα ΗΑΕ, the North/South Extensions to Ras Abu Abboud Road Project & NDIA project στο Καταρ, το πρόγραμμα αναβάθμισης του σιδηροδρομικού δικτύου της Σαουδικής Αραβίας κ.α.

Οι κυριότερες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία περιλαμβάνουν τα εξής:
• Διαχείριση Έργου και Κατασευής (Project &Construction Management)
• Διαχείριση και Εκπόνηση Μελετών ιδιωτικών και δημοσίων έργων κυρίως κτηριακών και υποδομών.
• Διασφάλιση Ποιότητας & Ποιοτικό Έλεγχο (QA/QC).
• Λειτουργία και Συντήρηση Έργων Υποδομής.
• Ανάπτυξη και Λειτουργία Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφοριών.
• Τεχνική Υποστήριξη σχημάτων που συμμετέχουν σε έργα με Συμβάσεις Παραχώρησης και Συμπράξεις Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς υπερβάσεις Χρονοδιαγραμμάτων και Προϋπολογισμών σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του Πελάτη
αποτελεί το βασικό συστατικό της πολιτικής της εταιρείας

Δείτε τα δελτίο Τύπου 220620_PAOK Press Release_SALFO

Διαβάστε ακόμη...