Στο προσκήνιο ο Κάργας για ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Μία από τις περιπτώσεις από την ελληνική αγορά που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ και αρέσει στους Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Γιάννη Κάργα για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.
Πηγή: sdna.gr
Στο προσκήνιο ο Κάργας για ΠΑΟΚ

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Ζοσέ Μπότο ανοίγει το κεφάλαιο ελληνική αγορά, σκανάροντας περιπτώσεις που θα μπορούσαν να κουμπώσουν στο φετινό παζλ του Δικεφάλου!

Το γεγονός ότι οι Έλληνες παίκτες είναι μετρημένοι αλλά και το ότι το ελληνικό στοιχείο έχει περιορισθεί αισθητά εντός του ΠΑΟΚ, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, αναγκάζει τους Θεσσαλονικείς σε μια επαναπροσέγγιση της εγχώριας αγοράς.

Μια περίπτωση που έχει ερθει στο προσκήνιο είναι αυτή του Γιάννη Κάργα, του 27χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα. Μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως και στον Μπότο αλλά και στον Λουτσέσκου και αναμένεται προσεχώς να απασχολήσει.

Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ κινείται ενεργά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μετά τον Νάσμπεργκ, έχει ανοίξει κουβέντα και με άλλους υποψήφιους. Και γιατί όχι από λημέρια γνώριμα...

Διαβάστε ακόμη...