Η απόφαση της UEFA για την «καραμπόλα» των τριών ματς στη Σόφια - Καμία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr:Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του αγώνα Μπότεφ Πλόβντιβ - ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League και μετατίθεται μία ημέρα νωρίτερα (20/7) - Καμία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στις 21/7 τη Λέφσκι!
Πηγή: sdna.gr
Η απόφαση της UEFA για την «καραμπόλα» των τριών ματς στη Σόφια - Καμία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μία τρομερή «καραμπόλα» προέκυψε από την κλήρωση του Conference League για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με τη Σόφια να φιλοξενεί τρεις αγώνες την ίδια μέρα και συγκεκριμένα ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και Μακεντόνιγια Σκοπίων!

H UEFA ωστόσο ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τον ΑΠΟΕΛ για τις ημέρες και έδρες διεξαγωγής των αγώνων με την Μπότεφ Πλόβντιβ, επισημαίνοντας πως ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στη Βουλγαρία και ο επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΓΣΠ.

Εν ολίγοις, μετέφερε τον πρώτο αγώνα μία ημέρα νωρίτερα από τα ματς Λέφσκι - ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ - Μακεντόνιγια Σκοπίων.

Κοινώς το παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Λέφσκι θα διεξαχθεί την ημερομηνία, με τη σειρά και στην έδρα που είχε προκύψει αρχικά: στις 21/7 στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοβ».

Η σχετική ενημέρωση: «Mετά από επιβεβαίωση από πλευράς UEFA, ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας για τον Β´ προκριματικό γύρο του Conference League μεταξύ Μπότεφ Πλόβντιβ και ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί στις 20/07, στην Βουλγαρία. Ο επαναληπτικός στις 28/07, στο ΓΣΠ».

Διαβάστε ακόμη...