Στον πάγκο του ΠΑΟΚ morris και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Κανάτας!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ morris και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Κανάτας!

Ο Έλληνας τεχνικός, γεννημένος το 1990, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», μετά την πετυχημένη πορεία, τόσο για την κατάκτηση του 17ου Πρωταθλήματος, όσο και για την αναδείξη νέων ταλαντούχων παικτριών.

Πλέον, το μεγάλο «δέλεαρ» για τον Δραμινό προπονητή, είναι το UEFA Women's Champions League, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Ποδοσφαίρου γυναικών στην Ευρώπη.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Λευτέρης Κανάτας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, αλλά και την καθημερινή στήριξη και συνεργασία καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Τους κ.κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο και Θεολόγο Μπεκιάρη, οι οποίοι ήταν αρωγοί στην προσπάθεια μας για την επίτευξη του στόχου μας, καθώς και τους άμεσους συνεργάτες με τους οποίους υπήρχε καθημερινή «τριβή», τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Διαμαντή Διαμαντή, και τα μέλη του τεχνικού τιμ, κ. Θανάση Χατζηδημητρίου και κ. Χρήστο Κορώνα. Η επιτυχία του ποδοσφαιρικού γυναικείου τμήματος του ΠΑΟΚ έχει ένα όνομα και λέγεται «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Καλή χρονιά με υγεία».

Διαβάστε ακόμη...