Ιταλικά ΜΜΕ : «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λυκογιάννη»

Από thessports.gr: Μετά από μια πολύ γεμάτη σεζόν με την φανέλα της Κάλιαρι, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως ελεύθερος και ιταλικά ΜΜΕ τον βάζουν στην λίστα ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ιταλικά ΜΜΕ : «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Λυκογιάννη»

Η ομάδα της Σαρδηνίας ζει δύσκολες μέρες μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία και αναμένεται να κάνει μια σημαντική ανανέωση στο ρόστερ της. Στις 30 Ιουνίου το συμβόλαιο του 28χρονου αριστερού μπακ λήγει με τη νησιωτική ομάδα και με τα υπάρχοντα δεδομένα η πρόθεσή του Έλληνα μπακ φαίνεται είναι να αποχωρήσει από την Κάλιαρι, εξετάζοντας παράλληλα τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Όπως αναφέρει σήμερα η ιταλική εφημερίδα La Nuova Sardegna και αναπαράγεται κατά την διάρκεια από αρκετές ιστοσελίδες στην γείτονα ώρα, ο Λυκογιάννης γνωρίζει τόσο για το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα, όσο και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ!

«Για τον Λυκογιάννη υπάρχει το ενδιαφέρον δύο συλλόγων που τοποθετούν τον Έλληνα σε ένα... σταυροδρόμι. Στην πραγματικότητα, μια λύση θα μπορούσε να είναι η παραμονή στην Ιταλία, δεδομένης της πρόθεσης της Σαλερνιτάνα να ποντάρει πάνω ενόψει της νέας σεζόν.

Η εναλλακτική λύση, η οποία επηρεάζει και συναισθηματικό παράγοντα, της επιστροφής στο... σπίτι. Στην πραγματικότηταο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα που του έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον της. Τώρα είναι στο χέρι του 28χρονου αμυντικού να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...