Άλοφς για Νάρεϊ : «Έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Από thessports.gr : Ένα από τα ονόματα που απασχολούν έντονα τον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Άλοφς για Νάρεϊ : «Έχουμε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά…»

Ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Ντίσελντορφ, ωστόσο ο Άλοφς δεν δείχνει και τόσο πρόθυμος να συναινέσει για να γίνει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Αλλά πρέπει να το πω ξεκάθαρα, οι προσφορές που έχουν έρθει μέχρι στιγμής δεν πλησιάζουν αυτό που θέλουμε», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό κοινοποιήθηκε επίσης στον Νάρεϊ και στους συμβούλους του. Φυσικά, αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα».

Στο μεταξύ, με δημοσίευμα της η γερμανική ιστοσελίδα reviersport αναφέρει τις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας για να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Τούμπα.

«Αν η Φορτούνα θέλει να εισπράξει χρήματα για τον παίκτη, θα πρέπει να δώσει τον Νάρεϊ αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το RP, το όριο θα ήταν 1.800.00 έως 3.000.000 ευρώ. Για τον Νάρεϊ και η Χόφενχαϊμ είχε δηλώσει ενδιαφέρον. Στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ο Ναρέι θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε ακόμη...