Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του ΠΑΟΚ (vids)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη πως η πρώτη αντίπαλος του στα προκριματικά του Conference League θα είναι η Λέφσκι Σόφιας.
Πηγή: paok24.com
Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του ΠΑΟΚ (vids)

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Δικέφαλος έχει αντιμετωπίσει στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που συμμετέχει αντιπάλους διαφόρων δυνατοτήτων, αποσπώντας θετικά αποτελέσματα.

Τη σεζόν 2017/18 σε ένα περίεργο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα ξεκίνησε τος υποχρεώσεις της με τον αγώνα κόντρα στην Ολιμπίκ στο Κίεβο, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με 1-1.

Την επόμενη χρονιά ο Δικέφαλος βρέθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεκινάει με το δεξί σε αυτή τη διαδικασία επικρατώντας στην Τούμπα της Βασιλείας με 2-1. Αμέσως μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αλλά και τη φυγή του Ρουμάνου τεχνικού οι «ασπρόμαυροι» και πάλι για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεκίνησε τη χρονιά με την ισοπαλία με τον Άγιαξ στη Θεσσαλονίκη, με την αναμέτρηση να τελειώνει με 2-2.

Την αγωνιστική περίοδο 2020/21 ο Δικέφαλος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά, επικρατώντας με 3-1 της Μπεσίκτας την Τούμπα, για να φτάσουμε στην περσινή πρεμιέρα και στην Ευρώπη και στη σεζόν κόντρα στην Μποέμιανς και την ήττα με 2-1.

Διαβάστε ακόμη...