Σαντάνα: «Τι έκανε στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα;»

Από paok24.com: Δεν είναι και πολύ θετικός ο Βραζιλιάνος προπονητής στο ενδεχόμενο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας!
Πηγή: paok24.com
Σαντάνα: «Τι έκανε στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα;»

Και ενώ το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα εξακολουθεί να βρίσκεται στο "κάδρο" με τους υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Βραζιλίας, ο πολύπειρος Βραζιλιάνος προπονητής, Ζοέλ Σαντάνα, εμφανίστηκε... επιφυλακτικός μπροστά στο ενδεχόμενο ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ να καθίσει στον πάγκο της "Σελεσάο"!

"Για να είσαι ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, πρέπει να έχεις κάνεις τον κύκλο σου και να διαθέτεις εμπειρία. Πρέπει να είσαι καλός για πολλά χρόνια, προκειμένου να αποδείξεις πως έχεις τις δυνατότητες να καθίσεις στον πάγκο της Εθνικής.

Ο Αμπέλ εργάζεται στη Βραζιλία εδώ και δύο χρόνια. Πριν αναλάβει την Παλμέιρας, που εργαζόταν; Τι έκανε στον ΠΑΟΚ ο Φερέιρα; Κάνει πολύ καλή δουλειά στην Βραζιλία, αλλά είναι μικρό το χρονικό διάστημα των δύο ετών για να θεωρηθεί διάδοχος του Τίτε στην Εθνική. Δεν είναι πάντως κακός προπονητής. Κανείς δεν έρχεται εδώ και κερδίζει δύο Λιμπερταδόρες, με τον τρόπο μάλιστα που τα κατέκτησε.

Είναι καλός προπονητής, αλλά νομίζω ακόμα δεν είναι εφικτό να κοουτσάρει την Εθνική Βραζιλίας τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι της Βραζιλίας ο πρώην προπονητής των Βάσκο Ντα Γκάμα, Κορίνθιας, Φλουμινένσε, Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ, Μποταφόγκο, Μποαβίστα, Κρουζέιρο και Εθνικής Νότιας Αμερικής, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση το 2017!

Διαβάστε ακόμη...