Η δυνατή Γιοργκόρντεν και η πιο αδύναμη

Από paok24.com: Διαβάσατε πριν από λίγο τους έξι πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ για την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου που θα γίνει αύριο στο Conference League.
Πηγή: paok24.com
Η δυνατή Γιοργκόρντεν και η πιο αδύναμη

Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα γίνει η κλήρωση και ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός θα παίξει με μία εκ των:

Djurgardens (Σουηδία)

Floriana (Μάλτα)-Petrocub Hînceşti (Μολδαβία)

Levski Sofia (Βουλγαρία)

Puskas Akademia (Ουγγαρία)

Racing FC Union Luxembourg (Λουξεμβούργο)

Ας δούμε λίγα στοιχεία παραπάνω για τη δυναμική αυτών των ομάδων:

Τζουργκάντεν ή Γιοργκόρντεν: Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ήδη παίζεται. Η Γιοργκόρντετν όπως την λένε οι Σουηδοί είναι τέταρτη και μέχρι τώρα έχει παίξει 11 ματς. Ο απολογισμός 5-3-3 και τα γκολ 20-8. Είναι πίσω από Χάκεν, ΑΙΚ και Χάμαρμπι. Πέρσι τερμάτισε Τρίτη, δύο βαθμούς πίσω από Μάλμε και ΑΙΚ, διεκδικώντας μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Εδρεύει στη Στοκχόλμη, έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα στη χώρα και από όλα τα στοιχεία είναι φανερά η καλύτερη-πιο δυνατή από τους πιθανούς αντιπάλους.

Λέφσκι Σόφιας: Η κυπελλούχος Βουλγαρίας. Ήταν πέμπτη στην κανονική περίοδο του Βουλγαρικού πρωταθλήματος στο -22 από τη δυνατή Λουντογκόρετς. Μετά τα πλέι οφ τερμάτισε τέταρτη στο -27 από Λουντογκόρετς, πίσω από ΤΣΣΚΑ και Μποτεφ.

Ακαδημία Πούσκας: Η τρίτη ομάδα της Ουγγαρίας, στο -17 από την Φερεντσβάρος του Εσίτι, πίσω και από τη Κισβάρντα. Εδρεύει στην πόλη Felcsút, 40 χιλιόμετρα δυτικά της Βουδαπέστης, μία ομάδα που ίδρυσε Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και έδωσε το όνομα του πιο μεγάλου ποδοσφαιριστή της χώρας. Έχει πολλούς ξένους και όχι τόσο νεαρούς παίκτες στο ρόστερ.

Racing FC Union Luxembourg Είναι η κυπελλούχος Λουξεμβούργου. Τερμάτισε έβδομη στο πρωτάθλημα στο -18 από τη Ντουντελάνζ την οποία κέρδισε 2-3 στον τελικό κυπέλλου. Εδρεύει στο Νότιο Λουξεμβούργο και είναι φανερά η πιο αδύναμη των πιθανών αντιπάλων.

Φλοριάνα: Η κυπελλούχος της χώρας και η δεύτερη ομάδα πίσω από τη Χιμπερνιανς. Ήταν στο -3 στο τελευταίο πρωτάθλημα. Έχει Ιταλό προπονητή.

Πετροκουμπ: Ομάδα από τη Μολδαβία που τερμάτισε δεύτερη και στο -6 από τη δυνατή Σέριφ. Εδρεύει στην πόλη Χιντσέστι.

Διαβάστε ακόμη...