Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα»

Από paok24.com:Ο Ζόαν Σάστρε ήρθε τον Ιανουάριο ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, αλλά θα μείνει στην Τούμπα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς από τη Μαγιόρκα.
Πηγή: paok24.com
Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ παλεύει για τα πάντα»

Ο Ισπανός δεξιός μπακ μίλησε στην πατρίδα του για την εμπειρία του στην Ελλάδα και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμπειρία του στην Ελλάδα. Ο Σάστρε για τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι «Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, μία πολύ όμορφη σεζόν. Στον ΠΑΟΚ με υποδέχθηκαν καλά. Είναι μία ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη, παλεύει για τα πάντα. Στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά ως τώρα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη».

Όσο για τη Μαγιόρκα και την απόφαση να φύγει ανέφερε «Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση γιατί μεγάλωσα εδώ, αλλά ο καθένας χρειάζεται κάποια στιγμή να φύγει και να παίξει, να παίρνει λεπτά συμμετοχής. Μεγάλωσα στην Μαγιόρκα και ποδοσφαιρικά και σαν χαρακτήρας. Αισθάνομαι ότι με εκτίμησαν πολύ στην Μαγιόρκα, έχω δεθεί με τον κόσμο, πάντα θα τους υποστηρίζω και είμαι δεμένος. Πάντα θα είμαι εδώ αν με χρειάζεται η Μαγιόρκα».

Διαβάστε ακόμη...