Η μάχη για το βραβείο του MVP

Από paok24.com: Ήταν μία σεζόν που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολλούς λόγους. Μία σεζόν προσαρμογής σε νέα δεδομένα με την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να παλεύει σε 59 παιχνίδια και στο τέλος να μένει μία γλυκόπικρη γεύση.
Πηγή: paok24.com
Η μάχη για το βραβείο του MVP

Η ψηφοφορία για τον νικητή του βραβείου "Πλάτων Φορόπουλος" συνεχίζεται...

Από εκείνο το βράδυ στο Δουβλίνο, μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ άλλαξαν και συνέβησαν πολλά. Έντονες συγκινήσεις, επιτυχίες, αποτυχίες, δράματα, πανηγύρια. Ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς τίτλο, αλλά... ψήθηκε, μεγάλωσε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ωρίμασε και ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Οι πρωταγωνιστές ήταν πολλοί. Παλιοί, νέοι, καινούριοι. Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App ανοίγουν τις κάλπες τους και ζητούν να ψηφίσετε τον παίκτη που θα πάρει το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» της σεζόν 2021-22. Ποιος θα είναι ο επόμενος κάτοχος;

Την αρχή, τη σεζόν 2013-14 έκανε ο Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, από τους ελάχιστους που κατάφερε διακριθεί σε μία άσχημη σεζόν. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο της ομάδας για την επιστροφή στους τίτλους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17.

Και μετά γύρισε ο Βιεϊρίνια . Οπότε τη σεζόν 2017-18 και 2018-19 το βραβείο κατέληξε στη δική του τροπαιοθήκη ως μια αναγνώριση για την συμβολή του στην απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ εκείνη τη διετία. Την σεζόν 2019-20, ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν εξαιρετικός και κέρδισε την προτίμηση του κοινού, ενώ την περσινή σεζόν ο Χρήστος Τζόλης στην παρθενική του επαγγελματική σεζόν ήταν εξαιρετικός και κέρδισε το βραβείο.

Πάμε να βρούμε ποιος θα είναι ο επόμενος. 12 ποδοσφαιριστές, ένα βραβείο κι όλοι εσείς, που θα διαμορφώσετε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Λευτέρης Λύρατζης έχει καθαρό προβάδισμα (34,5%), με τον Γιάσμιν Κούρτιτς (27,3%) να είναι εκείνος που τον απειλεί.

Διαβάστε ακόμη...