Τον… χαβά τους οι Τούρκοι για Μπότο!

Από paok24.com: Τι και αν ο Ζοσέ Μπότο διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας και να συνομιλεί με τους ανθρώπους της, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή των "Αετών" της Κωνσταντινούπολης.
Πηγή: paok24.com
Τον… χαβά τους οι Τούρκοι για Μπότο!

Το όλο θέμα βγαίνει ξανά στην επιφάνεια με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "ajansspor.com", το οποίο δεν αναφέρει ουσιαστικά κάτι καινούργιο αλλά... αναμασάει όλα όσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να περιλαμβάνει ωστόσο την διάψευση του Πορτογάλου.

"Εικάζεται ότι η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή Ζοσέ Μπότο, το όνομα του οποίου ακούγεται και για άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα έχει αναφερθεί πως τον Μπότο θέλει η Φλαμένγκο από τη Βραζιλία, η Σπέτσια από την Ιταλία και η Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Το συμβόλαιο του Μπότο με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του τον Δεκέμβριο του 2021, πρόκειται να λήξει τον Ιούνιο του 2024, όμως οι φήμες για το μέλλον του έχουν αυξηθεί.

Ο Ζοσέ Μπότο είναι γνωστός ως ένας από τους πιο διάσημους σκάουτερ στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Στην πραγματικότητα, είναι γνωστός ως το όνομα που έφερε αστέρια όπως οι Όμπλακ, Βίτσελ, Ροντρίγκο, Νολίτο, Μάτιτς, Σουλεϊμάνι, Μάρκοβιτς, Τζούριτσιτς, Φέισα και Σικέιρα στην ομάδα της Μπενφίκα, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...