Έμειναν λίγοι… Invincibles!

Aπό thessports.gr: Μεγάλο αναμένεται να είναι το μεταγραφικό καλοκαίρι του ΠΑΟΚ, αφού ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι δύο πρώτες επίσημες μεταγραφές (τρεις αν υπολογιστεί και η μονιμοποίηση του Ζόαν Σάστρε στην ομάδα), ενώ εκτός των Κουαλιάτα και Σοάρες, μένουν τα τυπικά για να λογίζεται και ο Ιβάν Νέσμπεργκ ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
Έμειναν λίγοι… Invincibles!

Κινητικότητα υπάρχει ωστόσο και στο κομμάτι των αποχωρήσεων, αφού ήδη έχουν αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Φερνάντο Βαρέλα και, εσχάτως ο Χοσέ Κρέσπο, κλείνοντας μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στη Θεσσαλονίκη, με μεγαλύτερο επίτευγμα το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19.

Παρελθόν επίσης αποτελούν και οι δανεικοί Τσούμπα Άκπομ (επίσης αήττητος πρωταθλητής), Σίντκλεϊ και Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Παράλληλα, αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ, στους οποίους ο Δικέφαλος έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Έτσι με τα τωρινά δεδομένα, οι εκπρόσωποι της «χρυσής» φουρνιάς των τίτλων και του αήττητου πρωταθλήματος, στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής θα είναι... μετρημένοι, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο κύκλος έκλεισε, με έναν νέο να ανοίγει.

Πιο συγκεκριμένα, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ παραμένουν από τη γενιά των αήττητων οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ίνγκι Ίνγκασον, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά αλλά και ο Λευτέρης Λύρατζης, που ωστόσο τότε δεν είχε σταθερά ρόλο στην πρώτη ομάδα, ενώ αναμονή υπάρχει για την περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...