Για πάντα στο... σπίτι της η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Άπό acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
Για πάντα στο... σπίτι της η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ συνεχίζει για έκτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περήφανη κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Σε ατομικό επίπεδο, η Μαρία Χατζηπαρασίδου είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ ανδρών, επίτευγμα το οποίο πέτυχε με τα τέρματα της περιόδου 2021-2022.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Χατζηπαρασίδου στην δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δύσκολα αφήνεις το σπίτι και την Οικογένεια σου. Πόσο δε, όταν όλοι μαζί σε εμπιστεύονται. Γι' αυτό παραμένω για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον χορηγό του τμήματος, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Με υγεία πάνω απ' όλα θα συνεχίσω να προσπαθώ και να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου, ώστε να φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί».

Διαβάστε ακόμη...