H σπουδαία πρωτοβουλία από τον Αντρέ Βιεϊρίνια (aud)

Από thessports.gr: Η μητέρα του Δημήτρη -που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο- έλαβε ένα μεγάλο και άκρως απαραίτητο δώρο για το γιο της και παρενέβη με δάκρυα στα μάτια σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, ευχαριστώντας από καρδιάς την οικογένεια Βιεϊρίνια.
Πηγή: thessports.gr
H σπουδαία πρωτοβουλία από τον Αντρέ Βιεϊρίνια (aud)
 

«Τον άνθρωπο να τον μετράς όταν σου προσφέρει την βοήθειά του χωρίς να έχει ο ίδιος προσωπικό όφελος…», κάτι που αντανακλάται πλήρως στην περίπτωση του Δημήτρη που έλαβε το δικό του… δώρο από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Πριν από μερικές εβδομάδες, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ποστάρισμα για τον Δημήτρη που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ότι ζητείται καινούργιο και εξειδικευμένο καθώς δεν θα τον βόλευε ένα απλό καρότσι λόγω του προβλήματος του, το οποίο είναι και σαφώς πιο ακριβό…

Οι άνθρωποι του Δημήτρη επικοινώνησαν με τη σύζυγο του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βάσω, θέλοντας να ζητήσουν τη συνδρομή του αρχηγού του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την ομάδα. Εν τέλει όμως δεν απευθύνθηκαν ποτέ στον ΠΑΟΚ καθώς το ανέλαβε εξ ολοκλήρου η οικογένεια Βιεϊρίνια χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για να δημιουργηθεί το καρότσι και -μάλιστα- έχει έρθει και ειδικός από την Σουηδία προκειμένου να επισκεφθεί τον Δημήτρη για να δρομολογήσει το ειδικά διαμορφωμένο καρότσι.

Το εν λόγω γεγονός έκανε γνωστό η μητέρα του, η οποία παρενέβη με δάκρυα στον Libero 107.4, ευχαριστώντας απο καρδιάς τον Αντρέ και την Βάσω Βιεϊρίνια, εξιστορώντας τα όσα προηγήθηκαν:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα δύο τα παιδιά. Τους αγαπάω πάρα πολύ και πριν από αυτό… Δεν θα ξαναπεράσει άλλος τέτοιος αρχηγός από τον ΠΑΟΚ. Πίσω του έχει μία γυναίκα που ασχολείται με ό,τι δεν φαίνεται. Εγώ είμαι μία μάνα που κάνει το καθήκον της, τίποτα άλλο».

https://www.sdna.gr/sites/default/files/styles/default/public/2022-06/286101959_743740933714135_8771113312917443565_n.jpg?itok=r-J9ZdgR

Διαβάστε ακόμη...