«Δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπράντονιτς»

Από paok24.com: Η... αποθέωση του 22χρονου Βόσνιου από τους συμπατριώτες του, οι... ενδιαφερόμενοι και η επιθυμία του για παραμονή του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
«Δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Μπράντονιτς»

Ρεπορτάζ για τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, τον 22χρονο Βόσνιο εξτρέμ του ΠΑΟΚ που φέτος αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια της Super League 2 υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, πετυχαίνοντας δύο γκολ, φιλοξενεί ιστοσελίδα της Βοσνίας!

Πιο συγκεκριμένα, σε κείμενό της ιστοσελίδας "Sport1", που φέρει τον τίτλο "Η Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. της Βοσνίας) καλεί τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς", αναφέρεται μεταξύ άλλων:

"Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Βλαντιμίρ Μπράντονιτς, θα μπορούσε να επιστρέψει στην Premier League της Βοσνίας αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός.

Από τότε που έφυγε για τον ΠΑΟΚ, ο Μπράντονιτς ταλαιπωρήθηκε με πολλούς τραυματισμούς. Ακριβώς όταν επέστρεφε και άρχιζε να σκοράρει, ακολουθούσε νέος σοβαρός τραυματισμός και μακροχρόνια αποθεραπεία. Και τώρα, στο τέλος της σεζόν στην Ελλάδα, που άρχισε ξανά να σκοράρει, ακολούθησε νέος τραυματισμός. Εάν δεν ήταν αυτός, τότε σίγουρα ο Μπράντονιτς θα ήταν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο Μπράντονιτς θα παίξει και του χρόνου με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά το πρόβλημα με αυτό είναι ότι η σεζόν ξεκινά στα τέλη Νοεμβρίου και ο νεαρός εξτρέμ χρειάζεται παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Μπράντονιτς δεν σχεδιάζει να φύγει από την Ελλάδα φέτος τον χειμώνα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε επαφή με κάποιους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ μέσω του μάνατζέρ του, του διάσημου Ζβόνιμιρ Βούκιτς, οι οποίοι θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι".

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μπράντονιτς από την Ράντνικ τον Ιανουάριο του 2021 έναντι 100 χιλιάδων ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, με τις δύο φετινές συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ Β να είναι οι μοναδικές με τα "ασπρόμαυρα" σε επίσημο επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη...