«Τρέλα» Τούρκων για τα deals του Μπότο

Από Paok24.com:Πολλές είναι για μια ακόμα ημέρα οι αναφορές που γίνονται στην Τουρκία γύρω από το πρόσωπο του Ζοσέ Μπότο.
Πηγή: paok24.com
«Τρέλα» Τούρκων για τα deals του Μπότο

Πριν από λίγες ημέρες τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα εμφάνιζαν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί ραντεβού με ανθρώπους της Μπεσίκτας.

Μπορεί ο ίδιος ο Πορτογάλος να διέψευσε ότι υπήρχε οποιαδήποτε επαφή η συζήτηση με την πλευρά της τουρκικής ομάδας, όμως οι γείτονες όχι μόνο συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Μπότο, αλλά φτάνουν σε σημείο και να τον αποθεώνουν.

Οι πληροφορίες για την διπλή κίνηση του ΠΑΟΚ από την Πορτογαλία με Ράφα Σοάρες και Αντρέ Ρικάρντο, αλλά και οι συμφωνίες του Δικεφάλου με Νάσμπεργκ και Κουαλιάτα μπαίνουν στο επίκεντρο των Τούρκων.

Μάλιστα, η πλειοψηφία των σχολίων που φιλοξενούνται σε αθλητικές σελίδες στα social media, είναι άκρως θετικά για τον Μπότο.

«Ένας αθλητικός διευθυντής που δουλεύει μεθοδικά και κλείνει συμφωνίες, την ώρα που οι συνάδελφοί του στην Τουρκία είναι μονίμως στην τηλεόραση» σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι.

Διαβάστε ακόμη...