«Κεραυνοί» από πρωταθλητή του ΠΑΟΚ κατά της Ομοσπονδίας!

Από paok24.com:Τα «μαύρα σύννεφα» στις σχέσεις παλαιστών και Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης συνεχίζουν να φουντώνουν.
Πηγή: paok24.com
«Κεραυνοί» από πρωταθλητή του ΠΑΟΚ κατά της Ομοσπονδίας!

Ο ένας μετά τον άλλον οι αθλητές τα βάζουν ανοιχτά με την ΕΛΟΠ και την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια.

Ο πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Λαοκράτης Κεσίδης προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες μέσω ανάρτησης του στα social media.

«Όλα αυτά που διαδραματίζονται τώρα και αφορούν την Ελληνική πάλη πραγματικά με θλίβουν. Φυσικά όμως, δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος χωρίς να πω την δικιά μου οπτική γωνία, πως ζω εγώ τόσα χρόνια την κατάσταση στην ΕΛΟΠ. Τόσα χρόνια που αγωνίζομαι εντός και εκτός της χώρας, έχω κληθεί να καλύψω σχεδόν όλα μου τα έξοδα και για προετοιμασίες και για διεθνή τουρνουά και για μεγάλες διοργανώσεις.

Η δίψα μου να φέρω μεγάλη διάκριση και για μένα αλλά και για την χώρα μου ήταν πολύ μεγάλη και έτσι ότι μπορούσα να πληρώσω εγώ, το έκανα! Ποτέ δεν είχαμε ούτε φυσικοθεραπευτή ούτε κάποιο γιατρό σε οποιαδήποτε αποστολή! Με αποκορύφωμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών 2021 στο Όσλο, όπου ενώ ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση και νικώντας το τελευταίο διεθνές τουρνουά πριν από αυτό ήμουν έτοιμος για το Παγκόσμιο! Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι δεν είχα κάποιον να με περιμένει στο αεροδρόμιο και έτσι επικοινώνησα με την ΕΛΟΠ για να ενημερωθώ ποιος προπονητής θα ήταν μαζί μου στους αγώνες, η απάντηση ήταν απογοητευτική.

Δεν έστειλαν κανέναν προπονητή μαζί μου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά τους ολυμπιακούς αγώνες, αναγκαστικά να βάλω έναν ξένο προπονητή στην καρέκλα μου για να μπορώ να αγωνιστώ. Για κακή μου τύχη σε εκείνη την διοργάνωση χτύπησα το κεφάλι μου και έχασα τις αισθήσεις μου, μετά τους αγώνες και αφού πήγα στο γιατρό των αγώνων με ενημέρωσε πως πρέπει τις πρώτες 48 ώρες να έχω κάποιον άνθρωπο πάντα δίπλα μου γιατί ήταν πολύ κρίσιμες. Εγώ όμως δεν είχα ούτε τον προπονητή μου, δεν είχα κανέναν. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στον αθλητισμό, είναι αντιεπαγγελματικά. Ότι περνάει ο Γιώργος Πιλιδης, ακριβώς αυτά περνάμε και όλοι υπόλοιποι αθλητές».

Διαβάστε ακόμη...