Η τακτική Κλάτενμπεργκ έπιασε τόπο!

Απο paok24.com: Κανένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο τελευταίο τρίμηνο, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!
Πηγή: paok24.com
Η τακτική Κλάτενμπεργκ έπιασε τόπο!

27 Φεβρουαρίου 2022. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten και στο 33ο λεπτό κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ενέα Μιχάι από τον Μύγα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Στέφαν Σβαμπ και πετυχαίνει το 1-0, με τους Νικαιώτες να ισοφαρίζουν στο 58΄ με τον Τουράμ και να φεύγουν τελικά από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους!

Αυτό, ήταν και το τελευταίο (!) κερδισμένο πέναλτι του Δικεφάλου εντός των ελληνικών συνόρων, καθώς στα δώδεκα παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου, δηλαδή στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, κανένας Έλληνας ή ξένος διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των "ασπρόμαυρων".

Για να συμβεί αυτό, έβαλε το... χεράκι του και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς όλοι σχεδόν οι διαιτητές που καταλόγισαν πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, πέρασαν στη συνέχεια μικρό ή μεγάλο διάστημα στο... ψυγείο, έχοντας νωρίτερα δεχθεί απίστευτο bullying από τα Μέσα του Ολυμπιακού και τους... φίλους του!

Διαβάστε ακόμη...