ΠΑΟΚ: Κλείνουν οι Κοτάρσκι – Σοάρες

Από paok24.com: Νωρίτερα εντός της ημέρας, έγινε γνωστό, μέσα από το PAOK24, το πλάνο του ΠΑΟΚ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό στο προσεχές καλοκαίρι.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Κλείνουν οι Κοτάρσκι – Σοάρες

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών σε καίριες θέσεις, με δύο από αυτές να είναι του τερματοφύλακα και του αριστερού μπακ.

Σε προχωρημένες επαφές εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ με τις περιπτώσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι για την θέση "1" και του Ράφα Σοάρες για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Αναμένονται εξελίξεις αρκετά σύντομα στις δύο περιπτώσεις, όπως και σε αυτές των Κουαλιάτα και Νάσμπεργκ, εφόσον στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει ως στόχο να είναι, στο μεγαλύτερο βαθμό, έτοιμο το ρόστερ για την προετοιμασία της νέας χρονιάς.

Ο Κοτάρσκι αγωνίστηκε 28 φορές με την φανέλα της Γκόριτσα στην Κροατία, την φετινή χρονιά, ως δανεικός από τον Άγιαξ. Ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε αποκτήσει για λογαριασμό της Μπενφίκα τους Όμπλακ και Βλαχοδήμο, φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο του 22χρονου Κροάτη, τον νέο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Ράφα Σοάρες βρίσκεται σε πολλή παραγωγική ηλικία. Στα 27 του χρόνια προέρχεται από γεμάτη σεζόν με την Γκιμαράες στην Πορτογαλία, καταγράφοντας 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 8 ασίστ. Και σε αυτήν την περίπτωση αναμένονται άμεσα εξελίξεις, με τον ΠΑΟΚ να επικεντρώνει όπως φαίνεται το ενδιαφέρον του στον Σοάρες για τα αριστερά της άμυνας. Ο παίκτης μένει ελεύθερος στις 30/6 από την Γκιμαράες.

Με τον Ράφα Σοάρες αναμένεται να «κλείσει» η θέση, με τον Βιεϊρίνια και τον Τσαούση να συντελούν την τριάδα των αριστερών μπακ.

Διαβάστε ακόμη...