Λέο Ζαμπά: Γύρισε, αλλά…

Aπό paok24.com: Ο Λέο Ζαμπά αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ΠΑΟΚ στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Λέο Ζαμπά: Γύρισε, αλλά…

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ τη χρονιά της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος αποτέλεσε ένα από τα σημεία αναφοράς εκείνης της ομάδας, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 7 γκολ και 11 ασίστ.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα για τον ταλαντούχο εξτρέμ του Δικεφάλου. Ο Ζαμπά είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ και η αποθεραπεία του δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθυστερώντας ακόμα περισσότερο την επάνοδό του.

Μετά ακολούθησε ο δανεισμός του στη Βάσκο Ντα Γκάμα, οπού εκεί πήρε τα παιχνίδια που είχε ανάγκη στην προσπάθεια να βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό, για να έρθει η επιστροφή του στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου και αυτή τη φορά.

Ο Ζαμπά επιστρέφοντας έδειξε στην αρχή τη διάθεση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τα ασπρόμαυρα, μάλιστα σκόραρε στην επανεμφάνισή του κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, σταδιακά πήρε λεπτά συμμετοχής από τον Ρουμάνο τεχνικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να μπορέσει να ξεχωρίσει.

Τελείωσε τη χρονιά αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 834 λεπτά, πετυχαίνοντας δύο γκολ και δίνοντας και μία ασίστ. Ο ΠΑΟΚ που τόσο ταλαιπωρήθηκε φέτος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έχει ανάγκη από παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν νούμερα τόσο σε γκολ όσο και ασίστ, κάτι που έλειψε πολύ φέτος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτές τις θέσεις.

Διαβάστε ακόμη...