Κανάτας στο SDNA: «Ο ΠΑΟΚ αμφισβητήθηκε, αλλά απέδειξε γιατί έχει 17 πρωταθλήματα!»

Από sdna.gr:Ο προπονητής του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Κανάτας, μίλησε στο SDNA για το 17ο πρωτάθλημα του Δικεφάλου, κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση της σεζόν που μένει πλέον πίσω, ενώ παράλληλα έστειλε και το μήνυμα της επόμενης ημέρας για τη νέα χρονιά και το Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Κανάτας στο SDNA: «Ο ΠΑΟΚ αμφισβητήθηκε, αλλά απέδειξε γιατί έχει 17 πρωταθλήματα!»

Το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, σε μία ιδιαίτερη χρονιά που ξεκίνησε με αμφισβήτηση, όπως τόνισε στο SDNA o προπονητής των «ασπρόμαυρων», Λευτέρης Κανάτας, με την σεζόν όμως να κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου.

Στο πρώτο του σχόλιο, ο τεχνικός του Δικεφάλου μοιράστηκε τα συναισθήματά του, λέγοντας ότι:

«Πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, είναι για εμένα κάτι ξεχωριστό και πρωτόγνωρο, είναι μία έντονη στιγμή που δεν έχω ζήσει ούτε ως ποδοσφαιριστής. Ήταν μία σεζόν που ξεκίνησε με αμφισβήτηση, κάναμε πάρα πολλές αλλαγές, ήρθαν νέα κορίτσια με όρεξη, ταλέντο και προσδοκίες. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ απέδειξε γι' ακόμη μία χρονιά ότι δεν είναι τυχαία πρωταθλητής για 17η φορά και 6η συνεχόμενη, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας».

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της φετινής σεζόν και τι έκανε την διαφορά στην ομάδα φέτος;

«Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν η πειθαρχία στο πλάνο, ενώ ρόλο έπαιξε και η αφοσίωση, μαζί με την αγωνιστικότητα, την μαχητικότητα και την σκληρή δουλειά. Έχει «τύχει» μέσα στο έτος να κάνουμε 57 προπονήσεις στη σειρά, οπότε νομίζω ότι όλα αυτά συντέλεσαν στο να κατακτήσουμε τον τίτλο και μάλιστα αήττητοι, με μόνο μία ισοπαλία».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι:

«Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο γυναικών και τα συγκεκριμένα κορίτσια είναι λίγο... αδικημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ αν και πολυνίκης, δεν είχε την απαραίτητη στήριξη μέσα στη χρονιά, πόσω μάλλον για ένα τμήμα που έχει φέρει 17 πρωταθλήματα. Τους ευχαριστούμε πολύ που βρέθηκαν σήμερα στο πλάι μας, τους έχουμε ανάγκη σε κάθε ματς».

Για τη νέα σεζόν:

«Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες ξεκούρασης και ανασυγκρότησης, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε για το Champions League και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου, ενώ θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Διαβάστε ακόμη...