Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Aπό paok24.com: Η επιμονή των Βέλγων, η μεταγραφή – ρεκόρ και το όφελος του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Θέλει να αγοράσει τον Τζόλη η Κλαμπ Μπριζ!

Για προσπάθεια της Κλαμπ Μπριζ να αγοράσει τον Χρήστο Τζόλη, κάνει λόγο σήμερα η βελγική ιστοσελίδα "voetbal24.be", σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που θέλουν τους φετινούς Πρωταθλητές Βελγίου – που έχουν εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του νέου Τσάμπιονς Λιγκ – να θέλουν διακαώς τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ και νυν της Νόριτς!

"Ενώ ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου ήταν απασχολημένος με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλαμπ Μπριζ προχώρησε παραπέρα στη μεταγραφική αγορά την Παρασκευή.

Νωρίτερα, είχε διαρρεύσει ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο τον 20χρονο Έλληνα επιθετικό Χρήστο Τζόλη. Και ότι οι άνθρωποι της Μπριζ είναι σοβαροί, πλέον επιβεβαιώθηκε!

Πέρσι, η Νόριτς "έκλεψε" τον Τζόλη από την Κλαμπ Μπριζ, δίνοντας 11 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Τώρα, η Κλαμπ Μπριζ θέλει να δανειστεί τον Έλληνα επιθετικό με οψιόν αγοράς. Το plan b, είναι η μεταγραφή!

Με τη νέα συμμετοχή της στο Champions League, η πρωταθλήτρια Βελγίου είναι πολύ δυνατή οικονομικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ποσό ρεκόρ στην ιστορία της των εννέα εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε τον Καμάλ Σόουα, να σπάσει στη μεταγραφή του Τζόλη. Ο νέος προπονητής της ομάδας, . Ο νέος προπονητής της ομάδας, Καρλ Χέφκενς, σίγουρα θα ήθελε να το δει να συμβαίνει" αναφέρει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα!

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό 17,5% επί των δικαιωμάτων του Τζόλη σε περίπτωση πώλησής του από τη Νόριτς, κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος μπορεί να βάλει στα ταμεία του τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ, εφόσον τα "Καναρίνια" πουλήσουν εν τέλει τον 20χρονο επιθετικό στην Κλαμπ Μπριζ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα!

Διαβάστε ακόμη...