«O Aμπέλ Φερέιρα για την Εθνική Βραζιλίας»

Από paok24.com: Βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την Εθνική Βραζιλίας είναι ο Αμπέλ Φερέιρα! Αυτό ανέφερε τουλάχιστον ο Χοσέ Φερέιρα Νέτο, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός!
Πηγή: paok24.com
«O Aμπέλ Φερέιρα για την Εθνική Βραζιλίας»

"Η ιδέα είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ή ακόμα και νωρίτερα, να κυνηγήσουμε τον Αμπέλ Φερέιρα. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να πω ποιος μου το είπε. Ο Φερέιρα έδωσε μια συνέντευξη στο Conmebol TV, λέγοντας ότι δεν θέλει να γίνει ο προπονητής της Εθνικής, όμως η Ομοσπονδία θα κυνηγήσει αυτόν τον τύπο με έναν τρόπο, τον οποίο νομίζω ότι δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.
Η πρώτη ιδέα ήταν ο Γκουαρδιόλα, επειδή ο Αντρές και ο Ρονάλντο θα έπαιρναν το αεροπλάνο και θα πήγαιναν εκεί απλώς για να κάνουν μια πρόταση , αλλά νομίζω πως τελικά θα είναι ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας Πορτογάλος προπονητής ή κάποιος ξένος θα αναλάμβανε την Εθνική, αλλά τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα και ο Αμπέλ Φερέιρα είναι για μένα ο κατάλληλος. Δεν έχει λάβει ακόμα την πρόσκληση, αλλά θα την λάβει" τόνισε χαρακτηριστικά ο Νέτο, με το μόνο βέβαιο να είναι αυτή τη στιγμή πως το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για τον Τίτε στον πάγκο της "Σελεσάο".

Διαβάστε ακόμη...