Επιστροφή στα διεθνή τουρνουά για το PAOK Academy

«Κανονικότητα» επιτέλους για τα πιτσιρίκια του PAOK Academy που επιστρέφουν στα διεθνή τουρνουά, αυτά που τόσο τούς έλειψαν τα τελευταία δύο χρόνια. Από την Κ15 μέχρι και την Κ8, από την Ισπανία και τη Γερμανία μέχρι την Ολλανδία, την Κροατία και τη Σερβία τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν βαλίτσες για «περιπέτειες» και εμπειρίες.
Πηγή: paokfc.gr
Επιστροφή στα διεθνή τουρνουά για το PAOK Academy

 Στο Rimini Cup η Κ15

Στη Γερμανία θα βρεθεί και η Κ15, προκειμένου να συμμετάσχει στο Rimini Cup, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Μαϊου στο Χάουσεν της Φρανκφούρτης. Στο τουρνουά θα αγωνιστούν οι Βαλένθια, Σεντ Πάουλι, Κίκερς, Τέπλιτσε, Γκρόιτερ Φιρτ, Αλκμααρ και ομάδα Επίλεκτων της Μπάγερν.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ευστάθιος Μπελερής, Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, Ντούνγκα Μπέντρι, Βασίλειος Ελευθεριάδης, Κωνσταντίνος Βυρσωκινός, Γιώργος Κοσίδης, Δημήτρης Μπαταούλας, Ανέστης Μύθου, Παύλος Τσιότας, Αθανάσιος Πάνος, Νικόλαος Δημόπουλος, Νικόλαος Θεοφίλου, Γεώργιος Ρωμανίδης, Παύλος Μπάγιος, Ηλίας Δριγκάκης, Πέτρος Καρακώστας, Φώτιος Βασίλι, Αντώνιος Τσίτσιλας. Συνοδεύουν οι προπονητές Δημήτρης Ορφανός, Στέλιος Μπίκας, ο γυμναστής Βασίλης Λευθερούδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μπογδάνος.
Τα ματς διαρκούν δύο 20λεπτα και ο τελικός δύο ημίωρα.

Η Κ13 στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία και στο Ρότερνταμ θα βρεθεί η Κ13 από τις 4 έως τις 6 Ιουνίου για το υψηλού επιπέδου τουρνουά СVV Zwervers. Ο ΠΑΟΚ θα ανταγωνιστεί ομάδες από σπουδαίες ακαδημίες, όπως η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νόρτζελαντ, η Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ, η Φέγενορντ, ο Αγιαξ, η Ουτρέχτη, η Γκενκ, η Λέστερ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Θεόδωρος Καλπάκης, Ιορδάνης Χολίδης, Φάμπιο Ρεφατλάρι, Μάριο Ματέρα, Ελευθέριος Μανασίδης, Φώτιος-Γεώργιος Μεταξάς, Στέφανος Αϊβάζογλου, Χρήστος Δανίδης, Ιωάννης Γκέρσος, Γεώργιος Νικολαϊδης, Αργύριος Αργυρίου, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Νικόλαος Χαλδέζος, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Leon Sznaucner, Ιορδάνης Χατσίδης Κωνσταντίνος Μίσχος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Αντώνης Κρινίτσας, Ανθή Σαββίδου και ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης Γιάννης Βλάχος.

Επίσης, τον Αύγουστο (13 και 14.08) η Κ13 θα βρεθεί στην Κροατία για το τουρνουά που διοργανώνει η FC Medimurec, υπό την αιγίδα της UEFA. Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν οι Μίλαν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάλτσμπουργκ, Μπόχουμ, Σπάρτα Πράγας, Σλόβαν Μπρατισλάβα.

Και η Κ12 επί ολλανδικού εδάφους

Σε τουρνουά στην Ολλανδία θα συμμετάσχει και η Κ12, η οποία θα βρεθεί στην Ουτρέχτη από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου για το SO Soest Cup. Συμμετέχουν 16 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Μπάγερ Λεβερκούζεν, Άλκμααρ, Αϊντχόβεν, Γκενκ, Μίντιλαντ, Λέγκια Βαρσοβίας, Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την αποστολή αποτελούν οι: Αθανάσιος Αβραμίδης, Χριστόφορος-Ιωάννης Βάτσος, Αλέξανδρος-Ραφαήλ Γαβρίδης, Σεραφείμ Γάλλος, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Κορώνης, Νικόλαος Λαμπριανός, Γεώργιος Μαρινάκης, Γεώργιος Τεντολούρης, Σταύρος Κογκαλίδης, Παναγιώτης Κογκαλίδης, Lucas Veridiano, Γεώργιος Παϊναρλής, Χρήστος Μπόσκογλου, Παναγιώτης Δούραλης, Ανθιμος Σαμψών. Συνοδεύουν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης και Παντελής Αλεξανδρίδης και ο φυσικοθεραπευτής Ηλίας Μουταφτσής.
Η διάρκεια των αγώνων είναι δύο 15λεπτα.


Τρία τουρνουά για την Κ11

Την αρχή έκανε η Κ11 με το Iber Cup της Μαδρίτης και μια θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του τουρνουά και συνεχίζει η ίδια ηλικιακή κατηγορία με δύο σημαντικά και παραδοσιακά απαιτητικά τουρνουά, το Pfingst Cup και το Raddatz Cup. Από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου, λοιπόν, η Κ11 θα βρεθεί στο Ντίσελντορφ για το Pfingst Cup, στο οποίο συμμετέχουν 120 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Γιουβέντους, Βαλένθια, Πόρτο, Μπενφίκα, Ρέιντζερς, Μπριζ, Αϊντχόβεν, Λιόν, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αμβούργο. Στη συνέχεια, από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου, θα συμμετάσχει στο Raddatz Cup στο Ανόβερο. Εκεί θα βρίσκονται και οι Μπενφίκα, Ιντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γαλατασαράι.

Την αποστολή για το Pfingst Cup αποτελούν οι: Δημήτριος Παπαγεωργόπουλος, Ιωάννης Χρυσουλάκης, Γεώργιος Κοροσίδης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Αβραάμ Δελιόπουλος, Αναστάσιος Ανδρεανίδης, Μάριος Χατζής, Χρήστος Κακάλης, Φώτιος Σολωμίδης, Ανδρέας Παγώνης, Δημήτριος Γελαδάρης, Eric Davidyan. Την αποστολή για το Raddatz Cup αποτελούν οι: Φίλιππος Κυπριανού, Αστέριος Νάστος, Γεώργιος Κοροσίδης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Αβραάμ Δελιόπουλος, Αναστάσιος Ανδρεανίδης, Λεωνίδας Τσιάνος, Χρήστος Κακάλης, Ραφαήλ Σεφερίδης, Ανδρέας Παγώνης, Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, Ευάγγελος Χαρέλας, Νικήτας Ορφανός, Αναστάσιος Τσιότσος. Συνοδεύουν οι προπονητές Σπύρος Κουλούρης και Χρήστος Τσακίρης και ο προπονητής της Κ14 Σάββας Κωνσταντινίδης.
Η διάρκεια των αγώνων είναι 15 λεπτά.


Στη Γερμανία τρις και η Κ10

Στη Γερμανία και η Κ10 και συγκεκριμένα στο Raddatz Immibilien Cup, που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Μαϊου στο Ανόβερο, με την συμμετοχή ομάδων όπως η Μπενφίκα, η Σάλκε, η Χέρτα, η Γαλατασαράι.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ηλίας Ιατρίδης, Κωνσταντίνος Αραμπατζάκης, Νικόλαος Δέκος, Γεώργιος Τελίδης, Νικόλαος Βακουφάρης, Δημήτριος Βλάχος, Γεώργιος Κρυστάλλης, Γεώργιος Γιαννουκίδης, Χρήστος Γρηγοριάδης, Αστέρης Καραστερίου, Γεώργιος Φίλος, Νικόλαος Παπαδόπουλος. Συνοδεύουν η προπονήτρια Ανθούλα Αρβανιτάκη, ο coordinator Κ12-Κ6 Γιώργος Γκούρτσας και ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης Γιάννης Βλάχος.

Θα ακολουθήσουν το Pfingst Cup Vorrunde από τις 3 ως τις 6 Ιουνίου στο Ντίσελντορφ, κι ένα ακόμα τουρνουά στο Μπίλεφελντ (17-20 Ιουνίου) με την συμμετοχή μεταξύ άλλων, των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Μπάγερν.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ηλίας Ιατρίδης, Κωνσταντίνος Αραμπατζάκης, Νικόλαος Βακουφάρης, Γεώργιος Τελίδης, Γεώργιος Κρυστάλλης, Χρήστος Γρηγοριάδης, Γεώργιος Φίλος, Νικόλαος Δέκος, Γεώργιος Γιαννουκίδης, Φίλιππος Τουρσουνίδης, Αστέριος Καραστερίου, Γιαννίκος Πολυχρόνης.Συνοδεύουν η προπονήτρια Μαγδαληνή Τσουκαλά και ο coordinator K12-K16 Γιώργος Γκούρτσας.
Τα ματς είναι διάρκειας 16 λεπτών. Ο τελικός διαρκεί δύο δεκάλεπτα.

Στο Pfingst Cup και η Κ9

Η Κ9 θα βρεθεί στην Κολωνία από τις 3 έως τις 6 Ιουνίου για το τουρνουά Pfingst Cup, στο οποίο συμμετέχουν 160 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι Γιουβέντους, Αγιαξ, Μπενφίκα, Φέγενορντ, Ντόρτμουντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λα Κορούνια.Την αποστολή αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Συμεών Γαλανόπουλος, Βασίλειος Λάκκος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Αθηναίος, Νικόλαος Τσιτσιρίκος, Απόστολος Στρύφων, Ελευθέριος Ματσικόπουλος, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Τσακμακλής, Αλέξιος Μπριάνης. Συνοδεύουν ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Τσαξιρλής, ο προπονητής της Κ16 Ηλίας Γαλανόπουλος και ο coordinator Κ12-Κ6 Γιώργος Γκούρτσας.
Τα ματς είναι διάρκειας 15 λεπτών.


Τα «μωρά» στο Βελιγράδι

Τουρνουά και για τους μικρότερους μας των Τμημάτων Υποδομής. Η Κ9 και Κ8 θα βρεθούν στο Βελιγράδι στο Dragan Manche Cup, από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου.Την αποστολή αποτελούν οι: Αλέξανδρος Βακουφάρης, Κυριάκος Μεταλλίδης, Βασίλης Σαλβερίδης, Γιώργος Παπαδημητρίου, Συμεών Κορώνης, Χρυσόστομος Κίνας, Αγγελος Μαύρος, Δημήτρης Καπετανγιάννης, Adam Kaddouri Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονήτριες Μαρία Εξαδακτύλου και Μαγδαληνή Τσουκαλά.

Διαβάστε ακόμη...