“Είχαν σχέδιο να μας βγάλουν εκτός κι εκεί να μας χτυπήσουν!”

Από paok24.com: Όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι καταγγελίες από φίλους του ΠΑΟΚ, για όσα έγιναν εντός κι εκτός ΟΑΚΑ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Πηγή: paok24.com
“Είχαν σχέδιο να μας βγάλουν εκτός κι εκεί να μας χτυπήσουν!”

Σήμερα, ένας φίλος του "Δικεφάλου" από τη Γερμανία, μίλησε στον City of Primo και κατήγγειλε όλα όσα βίωσε αυτός, αλλά κι άλλοι άνθρωποι που ήταν μαζί του στο γήπεδο.

"Ήξερα τις δυσκολίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα μας αντιμετωπίσουν έτσι, ότι θα μας ρίξουν τα ΜΑΤ χημικά στις κερκίδες, όπου υπάρχουν γυναικόπαιδα. Το θεώρησα σαν γιορτή. Εγώ -για να πω την αλήθεια- θεώρησα ότι θα γίνουν έξω επεισόδια, αυτή την εικόνα είχα. Έξω ήταν πάρα πολύ καλό το κλίμα, αλλά από την ώρα που μπήκαμε μέσα μετά μας αντιμετώπισαν λες και ήμασταν δεν ξέρω τι...", ανέφερε στην αρχή και συνέχισε:

"Πριν τη σέντρα μπήκαμε γύρω στις 17:00 στο γήπεδο. Δεχθήκαμε κάποιες επιθέσεις με στυλό από τη μεριά του Παναθηναϊκού, υπήρχε μία αναστάτωση, τα κλασικά που γίνονται σε τέτοια γήπεδα. Μετά όλα ηρέμησαν και έριξαν ξανά δακρυγόνα χωρίς λόγο μέσα στην κερκίδα. Αυτά αντιμετωπίστηκαν. Μετά ηρέμησε η κατάσταση, περιμέναμε όλοι να τελειώσει το ημίχρονο, για να βγούμε έξω να πάμε στις τουαλέτες να βρούμε νερό, γιατί είχαμε πνιγεί, πονούσαν τα μάτια μας, δεν μπορούσαμε να ανασάνουμε καλά. Δύο λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας, στη θύρα 15 που ήμουν εγώ, δεχθήκαμε απρόκλητα από τα ΜΑΤ ρίψη δακρυγόνων λες και ήμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση. Έριχναν χωρίς σταματημό! Από κάτω, εντός γηπέδου, μας σημάδευαν και τα έριχναν όλα μέσα στην πλευρά μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας πανικός και να τρέχουμε έξω, επειδή δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα. Λες κι ήταν σχεδιασμένο και μας περίμεναν και από έξω! Ήταν 1-2 δημοιρίες ΜΑΤ που μας χτύπησαν κι από έξω. Ο στόχος τους πιθανόν να ήταν να μας βγάλουν έξω από το γήπεδο και να μας κατευθύνουν στα λεωφορεία, γιατί από εκεί μετά που βγήκαμε έξω δεχθήκαμε πάλι χημικά και κάποια παιδιά, που ήταν κοντά στα ΜΑΤ δέχθηκαν και ξυλοδαρμό. Προλάβαμε τρέξαμε στα λεωφορεία για να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Από εκεί και πέρα, μετά θέλοντας να γυρίσουμε πίσω για να δούμε το παιχίδι, ήταν παρατεταγμένα τα ΜΑΤ και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο γήπεδο εκεί που ήμασταν, με αποτέλεσμα να κάνουμε ένα μικρό κύκλο και να μας κυνηγήσουν. Μπήκαμε στο πάνω διάζωμα κι ήταν τόσο στριμωγμένος ο κόσμος, ήταν πολύ επικίνδυνο να δημιουργηθεί πανικός, να ποδοπατηθεί ο κόσμος. Τα ΜΑΤ, μας έριξαν γύρω στις 4-5 πιστολιές μέσα στην είσοδο, δακρυγόνα. Πίσω στις πλάτες μας δεχθήκαμε δακρυγόνα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, το εισπνέαμε. Γονείς, παιδιά, οικογένειες έκλαιγαν και έκαναν εμετό. Ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να βγούμε έξω και μας περίμεναν εκεί. Είχαν σχέδιο να βγούμε έξω. Ήταν ένα σχέδιο, από ανώτερους, δεν ξέρω. Αυτή την εντύπωση έχω, ότι είχαν σχέδιο για το πώς θα τα δημιουργήσουν όλα αυτά και πώς θα τους βγάλουν έξω από το γήπεδο, για να τους χτυπήσουν".

Διαβάστε ακόμη...