Ο Μπότο αποφασίζει ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ Β'

Από paokday.gr: Απόλυτο «αφεντικό» επί του σχεδιασμού και των κινήσεων που αφορούν και τον ΠΑΟΚ Β είναι ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα πάρει αποφάσεις για όλα όσα αφορούν την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.
Πηγή: paokday.gr
Ο Μπότο αποφασίζει ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ Β'

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ζοσέ Μπότο θα είναι ο μεταγραφικός «εγκέφαλος» του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι και ως εκ τούτου έχει αρκετή δουλειά μπροστά του με φόντο το «χτίσιμο» της ομάδας του Λουτσέσκου. Οι αρμοδιότητες του Πορτογάλου όμως δεν σταματούν εκεί καθώς έχει αναλάβει εν λευκώ από τον Ιβάν Σαββίδη και τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος σε πρώτη και δεύτερη ομάδα στον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δώσει και το πρώτο στίγμα των σκέψεων του για τις αποφάσεις που αφορούν και τον ΠΑΟΚ Β'. Παρά το γεγονός ότι ήταν μία... πειραματική σεζόν για τις δεύτερες ομάδες που μπήκαν στη ζωή μας, υπάρχει σε γενικές γραμμές ικανοποίηση για τον ΠΑΟΚ Β΄.

Από εκεί και πέρα, όλες οι πινελιές αφορούν τον Ζοσέ Μπότο που έχει στο πλευρό του τον Αντρέι Φεντσένκοφ και από κοινού οι δύο άνδρες έχουν καταλήξει σε όλα όσα αφορούν τη δεύτερη ομάδα, από το ρόστερ μέχρι τον προπονητή. Κοινώς... στα πάντα! Μάλιστα, με τον Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να συζητήσουν προσεχώς για το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία τους δεδομένου πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα, με το ραντεβού της δεύτερης ομάδας να έχει οριστεί για τον Ιούλιο, έχοντας για πρώτη φορά τόσες ημέρες στη διάθεσή τους για ξεκούραση, με αρκετά -βέβαια- συμβόλαια εξ αυτών να ολοκληρώνονται...

Διαβάστε ακόμη...