ΠΑΟΚ 2021-22 Vs ΠΑΟΚ 2022-23: Τι και που αλλάζει

Aπό skgsports.gr: O σχεδιασμός του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν προχωράει από το δίδυμο Λουτσέσκου-Μπότο, με τους δύο άνδρες να είναι σε ανοικτή επικοινωνία, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται εκτός Ελλάδας.
Πηγή: skgsports.gr
ΠΑΟΚ 2021-22 Vs ΠΑΟΚ 2022-23: Τι και που αλλάζει

Ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2022-23 αλλάζει. Σ' ένα μεγάλο βαθμό δε θα έχει σχέση με την ομάδα της περσινής χρονιάς, αλλά και αυτής που «κουβάλησε» τίτλους στην Τούμπα την τελευταία πενταετία.

Οι Πασχαλάκης και Βαρέλα είπαν ήδη «αντίο», ακολουθούν οι τρεις δανεικοί (Άκπομ, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα) και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου (Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Σβαμπ), ο εμβληματικός αρχηγός είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, ενώ για τους άλλους τρεις έχει γίνει μια πρώτη επαφή, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ανανέωση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν στο τέλος να παραμείνουν στην Τούμπα κάτι που θα συμβεί με τον δανεικό από τη Μαγιόρκα, Ζόαν Σάστρε.

Εντός της μεταγραφικής περιόδου θα γίνει κουβέντα με τους Λούκας Τέιλορ και Τόμας Μουργκ χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει το μέλλον τους στην Τούμπα.

Τι έρχεται; Οι μεταγραφές των Νίκο Κουαλιάτα και Ιβάν Νέσμπεργκ είναι τελειωμένες, ενώ όπως έγραψε το SKGsports ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι το Νο1 φαβορί για τη μία από τις δύο θέσεις του τερματοφύλακα της επόμενης σεζόν.

Στο προσκήνιο ήρθε η περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού, όμως υπάρχουν αρκετά εμπόδια με δεδομένο το συμβόλαιο με την Κολωνία, ενώ οι επόμενες δύο κινήσεις των Λουτσέσκου-Μπότο θα αφορούν έναν ακραίο παίκτη για την επίθεση και έναν αριστερό μπακ.

Διαβάστε ακόμη...