ΠΑΟΚ: Η χρονιά των δανεικών

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ για την σεζόν 2021-22 είχε το βλέμμα του και σε πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού, ώστε να πάρουν τον χρόνο που δεν θα έβρισκαν στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Η χρονιά των δανεικών

Οι Λάζαρος Λάμπρου(ΟΦΗ), Γιάννης Κωνσταντέλιας(Έουπεν), Γιώργος Βρακάς(Λεβαδειακός), Νίκα Νινούα(Λαμία) και Παύλος Λογαράς(Βόλος) ανήκουν στον ΠΑΟΚ και σαφώς θα πρέπει το καλοκαίρι να αξιολογηθεί η χρονιά που πραγματοποίησαν, από τους ασπρόμαυρους.

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έρχονται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε την χρονιά με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πραγματοποιώντας και 4 συμμετοχές. Από 17 λεπτά έπαιξε στα ματς των ομίλων του Europa Conference League, με Λίνκολ και Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από 6 λεπτά έπαιξε στα ματς με ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης, για την Superleague Interwetten.

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Επιλέχθηκε η Έουπεν. Με την βελγική ομάδα μέτρησε 8 συμμετοχές (7 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο), όλες ως αλλαγή και με λίγο χρόνο. Το περισσότερο που έπαιξε, ήταν ένα 45λεπτο στο 2-2 του κυπέλλου με την Άντερλεχτ. Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Λάζαρος Λάμπρου

Από το 2017, οπότε και τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή, ο Λάζαρος Λάμπρου περιπλανάται ως δανεικός με πέρασμα από αρκετές ομάδες. Έχει δοθεί στους Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ, Τβέντε και τώρα στον ΟΦΗ.

Με την κρητική ομάδα πραγματοποίησε μια γεμάτη και καλή σεζόν. Συνολικά μέτρησε 31 συμμετοχές, με 5 γκολ, 2 ασίστ και συνολικά 2.151 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Κατά βάση βασικός και συνήθως όλο το 90λεπτο. Ο δανεισμός του λήγει στις 30/6 ωστόσο δεν είναι απίθανο να δοθεί εκ νέου δανεικός, ή ακόμη και να πωληθεί από τον ΠΑΟΚ.

Γιώργος Βρακάς

Πρωταγωνίστησε με την ομάδα του Λεβαδειακού, στην Superleague 2, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε 34 φορές ενώ πέτυχε 5 γκολ και μια ασίστ. Κατά βάση στην θέση του επιτελικού χαφ, ωστόσο αγωνίστηκε σε μερικά παιχνίδια ως αριστερός εξτρέμ και κεντρικός χαφ. Ο 21χρονος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, στις 30/6, με τον οποίο έχει συμβόλαιο και για ακόμη έναν χρόνο.

Νίκα Νινούα

Στον ΠΑΟΚ ήρθε ως πρότζεκτ που μπορεί να εξελιχθεί, να αποκτήσει υπεραξία και να πωληθεί αργότερα, ώστε να φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Δεν κατάφερε ποτέ να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο του Δικεφάλου, με τους ασπρόμαυρους να επιλέγουν την παραχώρηση του ως δανεικό. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν δόθηκε στην κυπριακή Ανόρθωση ενώ το δεύτερο στην Λαμία. Τα νούμερα του απογοητευτικά. Συνολικά 5 συμμετοχές (3 Κύπρο, 2 Ελλάδα) και μόλις 123 αγωνιστικά λεπτά. Και αυτός επιστρέφει στις 30 Ιουνίου ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τον ΠΑΟΚ.

Παύλος Λογαράς

Επιλέχθηκε να δοθεί δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο, για να «ψηθεί», όπως λέμε ποδοσφαιρικά για έναν νεαρό παίκτη. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να αγωνιστεί πολύ με την ομάδα της Μαγνησίας. Συνολικά 7 συμμετοχές, οι 3 με την Κ19 του Βόλου. Στο ανδρικό επίπεδο αγωνίστηκε στις νίκες της ομάδας του με Λαμία και ΟΦΗ, αλλά και στην ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Με την Λαμία είναι και το περισσότερο που έχει αγωνιστεί, καθώς βρέθηκε για 68′ στο γήπεδο, σε παιχνίδι μάλιστα που ο Βόλος δεν δέχτηκε γκολ.

Διαβάστε ακόμη...