«Οπλίζεται ο ΠΑΟΚ» - Θέμα στην Πολωνία η μεταγραφή της Στράντζαλη

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε κίνηση ματ κάνοντας δική του την τρεμπλούχο Ρουμανίας, Όλγα Στράντζαλη, με τα πολωνικά Μέσα να ασχολούνται με την μεταγραφή της Ελληνίδας ακραίας.
Πηγή: sdna.gr
«Οπλίζεται ο ΠΑΟΚ» - Θέμα στην Πολωνία η μεταγραφή της Στράντζαλη

Ένα υποσχόμενο σύνολο, με εμπειρία και ικανότητες για να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους, αλλά και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία «χτίζει» ο ΠΑΟΚ, με πολωνικό δημοσίευμα να εστιάζει στην επιστροφή της Όλγας Στράντζαλη στην Ελλάδα μετά από οχτώ χρόνια.

Η έμπειρη ακραία είναι γνωστή στην Πολωνία, καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Πίλα, Λεγκιόνοβο και Χιμίκ Πολίς, με τα Μέσα της χώρας να παρακολουθούν στενά την πορεία της.

«Ο ΠΑΟΚ οπλίζεται ενόψει της νέας σεζόν», αναφέρει μεταξύ άλλων πολωνική ιστοσελίδα, επισημαίνοντας πως μετά την απόκτηση της Χερέρα Μπλάνκο για το κέντρο και της Καταρζίνα Κρολ για τη διαγώνιο, ο Δικέφαλος έντυσε στα «ασπρόμαυρα» και την έμπειρη ακραία, προκειμένου να «φτάσει στις υψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν «δέσει» και τη Λίτσα Μερτέκη, ενισχύοντας τις επιλογές σε μια νευραλγική θέση, την ίδια ώρα που αναζητούν αθλήτρια από το πάνω ράφι, για να πλαισιώσει την Στράντζαλη στην πίσω ζώνη.

Διαβάστε ακόμη...