Ίνγκασον: Ισλανδική εγγύηση για τον ΠΑΟΚ

Απο paok24.com: Το δύσκολο ξεκίνημα, η επιστροφή κι η σπουδαία λύση
Πηγή: paok24.com
Ίνγκασον: Ισλανδική εγγύηση για τον ΠΑΟΚ

Πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μήνες, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει πιο δυνατός και τελικά, τα κατάφερε!

Αφού πρώτα πήρε και χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ Β', στην προσπάθεια να αποκτήσει ξανά αγωνιστικό ρυθμό, ο Ίνγκι Ίνγκασον αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Super League Interwetten φέτος στις 12 Δεκεμβρίου στον αγώνα με τη Λαμία, με την επιστροφή του στην ενδεκάδα να συνδυάζεται με το θετικό σερί του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ισλανδό να παίζει καθοριστικό ρόλο στην άμυνα.

Τελικά, η σεζόν ολοκληρώθηκε με συνολικά 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ισλανδό να σκοράρει 3 γκολ και να δίνει 1 ασίστ και να αποτελεί βασικό στέλεχος της άμυνας, σε μία χρονιά με πολλά προβλήματα κι αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει πολλά σε αυτόν.

Ο Ίνγκασον ήταν από τους παίκτες που επιβαρύνθηκαν αρκετά και στο τελευταίο διάστημα των πλέι οφ έμεινε στα... pits, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν, ωστόσο στη διάρκεια της χρονιάς φώναξε "παρών" όποτε χρειάστηκε, με τους παρτενέρ του να εναλλάσσονται συνεχώς.

Η σεζόν ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες για τον Ισλανδό, αλλά με σκληρή δουλειά κι επιμονή, κατάφερε να κάνει το comeback, δίνοντας τα χέρια τον περασμένο Φλεβάρη με τον ΠΑΟΚ, για να παραμείνει στην Τούμπα -τουλάχιστον- μέχρι και το 2025, με τον Λουτσέσκου να βασίζεται επάνω του με φόντο τη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...