Περνάει στην αντεπίθεση για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ!

Από thessports.gr : Τα όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο δεν θα μπορούσαν να περάσουν χωρίς αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ που απέστειλε επιστολές τόσο προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την διαιτησία του Λαόθ, όσο και προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης!
Πηγή: thessports.gr
Περνάει στην αντεπίθεση για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ!

Δεν γινόταν η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να αφήσει χωρίς απάντηση την εχθρική διαιτησία του Ματέου Λαόθ (και των συνεργάτων του) αλλά και την συμπεριφορά της αστυνομίας στους εκδρομείς φίλους του Δικεφάλου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει ότι δεν επιδίδονται σε σπασμωδικές κινήσεις και κινήσεις πρόσκαιρου εντυπωσιασμού που δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Μετά από την σχετική ενημέρωση που έγινε στον Ιβάν Σαββίδη, σε σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε να αρχίσουν οι αντιδράσεις του Δικεφάλου προς όλες τις πλευρές για ότι έγινε στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρώτη κίνηση ήταν να αποσταλεί μια επιστολή προς τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επιλογή του να ορίσει τον Λαόθ που έκανε μπάχαλο τον τελικό και πήρε αποφάσεις που έγειραν την πλάστιγγα προς το μέρος του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή μια ακόμα επιστολή έφυγε από τα γραφεία τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, το Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ, όπου αναφέρονται λεπτομέρειες για τα μέτρα τάξης και την συμπεριφορά των αρχών στους φίλους του ΠΑΟΚ που έδωσαν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο των επιστολών, κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις πρωτοκολληθούν και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον…

Διαβάστε ακόμη...