Πασχαλάκης: Το ασπρόμαυρο «κοντέρ» που σταμάτησε…

Από thessports.gr: Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έδωσε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που δεν κατάφερε να κερδίσει ακόμα ένα τρόπαιο ως βασικός πορτιέρο του Δικεφάλου, ελέω της ανεκδιήγητης διαιτησίας του Ματέου Λαόθ.
Πηγή: thessports.gr
Πασχαλάκης: Το ασπρόμαυρο «κοντέρ» που σταμάτησε…

Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν απειλήθηκε από τον Παναθηναϊκό σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του τελικού και τελικά νικήθηκε μόνο από το, ανύπαρκτο, πέναλτι του Αϊτόρ, που έκρινε και την έκβαση της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η συμμετοχή 179 του 33χρονου πορτιέρο με τα γάντια του ΠΑΟΚ, και κατά πάσα πιθανότητα και η τελευταία, αφού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αποχαιρέτησε σε κλίμα συγκίνησης την ομάδα που τον έκανε άνδρα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ).

Σε όλη αυτή την πορεία των πέντε ετών με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Πασχαλάκης δέχθηκε 149 τέρματα, ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 75 παιχνίδια.

Στον ΠΑΟΚ έγινε αήττητος πρωταθλητής, κατέκτησε τρία Κύπελλα Ελλάδας και έγινε μέλος της Εθνικής Ελλάδας, όντας σταθερά στις κλήσεις των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Διαβάστε ακόμη...