Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ Morris

Από acpaok.gr: Για την 3η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στην Χαλκίδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 18:00, τους Άβαντες Χαλκίδας.
Πηγή: acpaok.gr
Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ Morris

Ο Δικέφαλος μετά το σπουδαίο διπλό στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη με 0-2, έθεσε γερές βάσεις στον δρόμο για το 17ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Πλέον, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» στρέφουν το βλέμμα τους στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, έχοντας ως στόχο το απόλυτο των νικών, το οποίο θα τους εξασφαλίσει και φέτος τον τίτλο.

Απέναντι τους, οι Άβαντες Χαλκίδας, οι οποίοι μετά την επικράτηση τους κόντρα στην ΑΕΛ με 2-0, πήραν το πρώτο τρίποντο στα Play-Off, και αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ Morris ως «τελικό».

Για την αναμέτρηση κόντρα στους Άβαντες Χαλκίδας, η Ολίνα Μπαξεβάνου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τη μεγάλη νίκη μας στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς, αυτή τη φορά κόντρα στους Άβαντες. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, και έτσι πιστεύω θα φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία αντιμετωπίζουμε ως... τελικούς, και αυτό θέλουμε να αποδείξουμε και στο γήπεδο!».

Κυριακή 22 Μαΐου 2022
3η αγωνιστική Play-Off, Women's Football League
Ενωσιακό Γήπεδο Εύβοιας
18:00, Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...