Υποψήφιος και ο Σοάρες!

Από paok24.com: Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τον Πορτογάλο
Πηγή: paok24.com
Υποψήφιος και ο Σοάρες!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το Σάββατο(21/5) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε για άλλη μια φορά όλους του τους ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, να προπονούνται κανονικά και να θέτουν του εαυτούς τους στην διάθεση του. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την αποστολή που θα ταξιδέψει Αθήνα.

Στις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού αυτές τις μέρες, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Αουγκούστο, συμπεριλήφθηκαν κανονικά, μιας και ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Άλλωστε μόνο ο Αουγκούστο δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, από αυτούς που ήταν στο απουσιολόγιο του Λουτσέσκου τον τελευταίο καιρό.

Κάτι το οποίο δοκίμασε επίσης ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στην τελευταία προπόνηση, ήταν ο Φιλίπε Σοάρες στην θέση "10", μια πολύπαθη θέση για τον Δικέφαλο την φετινή χρονιά. Η δοκιμή του Πορτογάλου σε αυτήν την θέση, του δίνει σαφώς αρκετές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί εκεί. Μένει να δούμε αν θα είναι στο βασικό σχήμα ή θα έρθει από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...