Ο Σοάρες που ανεβαίνει κι ο τελικός

Από paok24.com: Έστω κι αναγκαστικά, ο Φιλίπε Σοάρες μπήκε στα... βαθιά το τελευταίο διάστημα και παιχνίδι με το παιχνίδι, μοιάζει πιο βελτιωμένος.
Πηγή: paok24.com
Ο Σοάρες που ανεβαίνει κι ο τελικός

Με τις απουσίες να είναι πολλές και σημαντικές και τους Αουγκούστο, Καντουρί και Μπίσεσβαρ να τίθενται νοκ άουτ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενεργοποίησε τον Πορτογάλο και του έδωσε έναν ιδιαίτερο ρόλο, με τον Σοάρες να δυσκολεύεται αρχικά αλλά να είναι κάθε παιχνίδι και καλύτερος.

Τώρα κι ενόψει του τελικού, ο Πορτογάλος έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, δεδομένου ότι ο Ντόουγκλας συμμετέχει μεν στις προπονήσεις, αλλά δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά εδώ κι αρκετό καιρό, ενώ υπάρχει κι η επιλογή του Καντουρί.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη, ο Σοάρες είχε πολλά, διαδοχικά τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να του εξηγεί το σκεπτικό και τα δικά του "θέλω" κι όλα όσα περιμένει να δει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο.

Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν σύνθετο ρόλο στο κέντρο, ο Λουτσέσκου έχει υψηλές απαιτήσεις από τον Σοάρες και δίνει το βάρος στην τακτική όλο αυτό το διάστημα, με τον Πορτογάλο από τη μεριά του να προσπαθεί να αφομοιώσει όσα του ζητάει και να ανεβαίνει συνεχώς.

Διαβάστε ακόμη...