Τα «ασπρόμαυρα» ποσταρίσματα με δόση... τελικού: «Είμαστε εδώ και έτοιμοι για το φινάλε!» (pics)

Απο sdna.gr: Με «γλυκό» τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ρίχνοντας αυλαία στην Τούμπα, με τους «ασπρόμαυρους» να δίνουν το σύνθημα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sdna.gr
Τα «ασπρόμαυρα» ποσταρίσματα με δόση... τελικού: «Είμαστε εδώ και έτοιμοι για το φινάλε!» (pics)

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε με ιδανικό τρόπο την Τούμπα γι' αυτή τη σεζόν, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 2-0, «σπάζοντας» το αρνητικό σερί και κάνοντας πρόβα τελικού.

Μετά από μια νύχτα συναισθηματικά φορτισμένη και με πολλές συγκινήσεις, μερικοί από τους παίκτες του Δικεφάλου μοιράστηκαν τις σκέψεις τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, αποχαιρετώντας το... σπίτι τους όπως ο Ενέα Μιχάι, ή στέλνοντας μήνυμα αντίδρασης με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Πίσω σε τροχιά νικών. Επόμενο βήμα, ο τελικός Κυπέλλου», για τον Τσούμπα Άκπομ που σκόραρε απέναντι στους πράσινους στο 21ο λεπτό του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ενώ για τον Στέφαν Σβαμπ οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν, επέστρεψαν και είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν το τρόπαιο την 21η Μαΐου με τον κόσμο τους στο πλευρό τους: «Στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να πολεμήσεις και να δείξεις αντίδραση. Επιστρέψαμε και είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο φινάλε. Ας ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ, πάμε ΠΑΟΚάρα».

Διαβάστε ακόμη...