Εθνικός Πειραιώς - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Για το Game 3 της Ημιτελικής Φάσης των θέσεων 5-8 της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 18:00, τον τοπικό Εθνικό.
Πηγή: acpaok.gr
Εθνικός Πειραιώς - ΠΑΟΚ Domus Ergo

Ο Δικέφαλος μετά την μεγάλη νίκη του στον Πειραιά με 8-9, δεν κατάφερε να τελειώσει την σειρά στην Θεσσαλονίκη, και πλέον το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα είναι αυτό το οποίο θα κρίνει την πρόκριση για την Τελική Φάση της 5ης θέσης.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα αντιμετωπίσει για την 5η θέση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη, τον Υδραϊκό.

Για το Game 3 κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, ο Πόλυς Προσινικλής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Την Δευτέρα σπαταλήσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά στην έδρα μας, κάνοντας το 2-0, και τώρα δώσαμε και πάλι το πλεονέκτημα στον Εθνικό. Αύριο μας δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία σ' έναν αγώνα χωρίς αύριο να πάρουμε την πρόκριση, η οποία μας δίνει ελπίδες για την πέμπτη θέση και την Ευρώπη. Πιστεύω θα είναι ένας αγώνας ο οποίος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και νικητής θα είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ο Εθνικός είναι ένα έμπειρο σύνολο, το οποίο γνωρίζει να διαχειρίζεται τέτοιας σπουδαιότητας παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα, πάντα βασισμένοι στην ομαδικότητα. Έχουμε αποδείξει φέτος ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δεν τα παρατάει ποτέ, και την αυριανή νίκη την οφείλουμε περισσότερο στους εαυτούς μας, για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω την άκρως πετυχημένη πορεία μας για φέτος».

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
3ος αγώνας Ημιτελική Φάση 5-8, Α1
Κολυμβητήριο Εθνικού Πειραιά
18:00, Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Διαβάστε ακόμη...